ديدار وزیر امور خارجه و مدیر کل سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) در ژنو | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

ديدار وزیر امور خارجه و مدیر کل سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) در ژنو

دکتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجۀ جمهوری اسلامی ایران عصر سه‌شنبه (6 آذر 1397) در ژنو با فرانسیس‌گری، مدیر کل سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) در خصوص همکاری‌های دوجانبه با این سازمان و روندهای جاری بین‌المللی در حوزۀ مالکیت معنوی دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار وزیر امور خارجۀ کشورمان ضمن اشاره به برنامه‌های ایران برای حرکت از اقتصاد مبتنی بر نفت و‌ گاز به اقتصاد دانش‌بنیان، بر اهمیت توجه به مالکیت معنوی در این مسیر تأکید کرد. وی ضمن برجسته نمودن اهمیت چندجانبه‌گرایی در عرصۀ بین‌المللی، اقدامات قهری یک‌جانبه و تحریم‌های غیرقانونی را عاملی مخرب برای توسعه و پیشرفت جوامع در حوزۀ علم‌وفناوری برشمرد. مدیر کل وایپو نیز در این دیدار ضمن ارائۀ گزارشی در خصوص آخرین روندهای بین‌المللی در حوزۀ مالکیت معنوی، به مهم‌ترین چالش‌های پیش روی جامعۀ جهانی در این حوزه اشاره و از جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یک عضو فعال و سازنده در عرصۀ سازمان‌های بین‌المللی و چندجانبه‌گرایی تمجید کرد.

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت امور خارجه

ديدار وزیر امور خارجه و مدیر کل سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) در ژنو