دیدار رؤسای جمهور ایران و فرانسه در نیویورک | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

دیدار رؤسای جمهور ایران و فرانسه در نیویورک

دکتر حسن روحانی و امانوئل مکرون در حاشیۀ مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره به ضرورت حفظ و تقویت برجام به‌عنوان توافقی بین‌المللی، بر توسعه و تحکیم مناسبات و همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی تأکید کردند.

دکتر حسن روحانی و امانوئل مکرون عصر سه‌شنبه (3 مهر 1397) به وقت محلی در حاشیۀ مجمع عمومی سازمان ملل متحد، با یکدیگر دیدار و درخصوص توسعۀ همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مورد علاقه ایران و فرانسه و مسائل و موضوعات گوناگون منطقه‌ای گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

رؤسای جمهور ایران و فرانسه با اشاره به ضرورت حفظ و تقویت برجام به‌عنوان توافقی بین‌المللی، بر توسعه و تحکیم مناسبات و همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی تهران – پاریس تأکید کردند.

رؤسای جمهور ایران و فرانسه با تأکید بر ضرورت تلاش در راستای توسعۀ روابط و همکاری‌های دو کشور در بخش‌های مختلف از جمله تجاری، اقتصادی، تبادلات مالی و انرژی، افزودند که مانعی در مسیر گسترش و تعمیق همکاری‌های دو کشور وجود ندارد و مسئولان باید در این خصوص تلاش بیشتری داشته باشند.

روحانی در این دیدار خروج یک‌جانبۀ آمریکا از توافق بین‌المللی برجام را خلاف مقررات و اقدامی غیرقانونی دانست و بر اهتمام جامعۀ جهانی برای مقابله با یک‌جانبه‌گرایی و حفظ برجام تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با قدردانی از ابراز همدردی دولت و ملت فرانسه با مردم ایران در حادثۀ تروریستی اهواز؛ تروریسم را خطری بزرگ برای جامعۀ جهانی دانست و توسعۀ روابط و همکاری‌های دو کشور برای مبارزه همه‌جانبه با تروریسم در منطقه و جامعۀ جهانی را حائز اهمیت برشمرد.

امانوئل مکرون نیز در این دیدار ضمن تسلیت کشته‌شدن جمعی از مردم ایران در حادثه تروریستی اهواز با اشاره به ضرورت حفظ برجام، بر تلاش فرانسه در این خصوص تأکید کرد.

رئیس‌جمهور فرانسه تعامل و گفت‌وگو با ایران به‌عنوان کشوری تأثیرگذار در منطقه را در مسیر مبارزه با تروریسم جهانی مهم دانست و افزود: «باید تلاش کنیم با گسترش همکاری‌ها در برابر تروریسم و یک‌جانبه‌گرایی در جهان بایستیم.»

منبع خبر: باشگاه خبرنگاران جوان

دیدار رؤسای جمهور ایران و فرانسه در نیویورک