رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش با فرمانده نيروي انتظامي ديدار و گفت وگو كرد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش با فرمانده نيروي انتظامي ديدار و گفت وگو كردرئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش به مناسبت هفته ناجا با فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران و تعدادي از فرماندهان و مسئولان ارشد اين نيرو ديدار كرد.

حجت الاسلام عباس محمدحسني رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش به مناسبت هفته نيروي انتظامي با سردار حسين اشتري، فرمانده نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران و تعدادي از فرماندهان و مسئولان ارشد اين نيرو ديدار كرد.

حجت الاسلام محمدحسني در اين ديدار با تبريك هفته نيروي انتظامي و قدرداني از تلاش ها و مجاهدت هاي خالصانه، شبانه روزي، گسترده و اثربخش آحاد فرماندهان و كاركنان خدوم اين نيروي مردمي و ولايت مدار گفت: احساس امنيت از خود امنيت بالاتر است و الحمدلله اين احساس امنيت و آرامش در جامعه ما افزايش يافته كه نشان دهنده عملكرد موفق و تاثيرگدار نيروي انتظامي است.

رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش در ادامه بر ضرورت افزايش همدلي و هم افزايي بين نيروهاي مسلح برابر تدابير حكيمانه فرماندهي معظم كل قوا تاكيد كرد و افزود: هفته نيروي انتظامي براي ما فرصت مغتنمي بود تا با ديدار صميمانه با فرماندهان محترم اين نيروي مقتدر و سرافراز، در جهت ارتقاي هم افزايي و همدلي نيروهاي مسلح گام برداريم.

سردار اشتري هم در اين ديدار حضور حجت الاسلام محمدحسني و همراهانشان در ستاد فرماندهي ناجا در هفته اي كه به نام اين نيرو نام گذاري شده است را موجب دلگرمي و قوت قلب فرماندهان نيروي انتظامي توصيف كرد و افزود: ما هم معتقديم هرچقدر صميميت، همدلي و اتحاد بين نيروهاي مسلح افزايش پيدا كند، ياس و نا اميدي دشمنان نظام مقدس اسلامي بيشتر خواهد شد.

اشتري در ادامه با اشاره به ماموريت هاي متعدد و گسترده ناجا در سراسر كشور و ارتباط تنگاتنگ اين نيرو با مردم تصريح كرد: تمام تلاش ما اين است كه مردم در كنار پليس احساس امنيت و آرامش داشته باشند و با توجه به نظرسنجي هايي كه انجام شده الحمدلله امروز اعتماد مردم به نيروي انتظامي افزايش يافته است كه اين توفيقات به بركت خون شهداي والامقام ناجا و تلاش هاي مجدانه كاركنان غيور نيروي انتظامي و همكاري و همدلي مردم و ساير نيروهاي مسلح با اين نيروي خدمتگذار حاصل شده است.

در اين ديدار همچنين سردار سليماني، معاون هماهنگ كننده، سردار منتظر المهدي، معاون اجتماعي، سردار فتحي زاده، جانشين معاون هماهنگ كننده و سردار صادقي، رياست دفتر فرماندهي ناجا حضور داشتند.

حجت الاسلام محمدحسني پيش از ديدار با سردار اشتري، با سردار عبدالله زاده، رئيس سازمان حفاظت و اطلاعات ناجا و سردار ايرجي، معاون هماهنگ كننده سازمان عقيدتي سياسي نيروي انتطامي نيز ديدار و گفت وگو كرد.

رئيس سازمان عقيدتي سياسي ارتش با فرمانده نيروي انتظامي ديدار و گفت وگو كرد