رئیس‌جمهور: تخلفات آمریکا از تعهدات بین‌المللی را تبیین خواهیم کرد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

رئیس‌جمهور: تخلفات آمریکا از تعهدات بین‌المللی را تبیین خواهیم کرد

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد که فرصت مناسبی است تا در مجمع عمومی سازمان ملل تخلفات و پشت‌کردن آمریکایی‌ها به تعهدات بین‌المللی را تبیین کنیم.

دکتر حسن روحانی عصر یکشنبه (1 مهر 1397) به وقت محلی در بدو ورود به نیویورک و در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: سفر امسال همچون سال‌های گذشته برای شرکت در اجلاس مجمع عمومی و همچنین ملاقات با برخی سران و نشست‌های تدوین شده است با این تفاوت که آب و هوای امسال نسبت به سال‌های گذشته کمی متفاوت است و آمریکایی از تعهدات خود در سراسر دنیا از جمله برجام سر بازدند. وی خاطرنشان کرد فرصت مناسبی است برای اینکه برخی از تخلفات و پشت‌کردن ها به تعهدات بین‌المللی بهتر تبیین شود.

رئیس‌جمهوری همچنین با اشاره به رئوس برنامه‌های کاری خود در نیویورک، گفت : هدف ما این است که سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران نسبت به منطقه و جهان در مجامعی که پیش رو داریم، تشریح کنیم.

توجه جهانیان به پیامدهای خروج غیرقانونی آمریکا از برجام به‌عنوان توافق نامه ای بین‌المللی که به تأیید شورای امنیت سازمان ملل رسیده است، یکی از موضوعاتی است که توسط دکتر روحانی بر آن تأکید خواهد شد و بار دیگر خطر نقض مکرر توافق نامه‌های بین‌المللی توسط دولت کنونی آمریکا و بازگشت این کشور به یک‌جانبه‌گرایی را برای جهانیان تشریح خواهد کرد.

دیدارهای دوجانبه، نشست با نخبگان سیاست خارجی آمریکا، گفت‌وگو با رسانه‌های خارجی، دیدار با دبیرکل سازمان ملل و نشست خبری با رسانه‌های مقیم دیگر برنامه‌‌های دکتر روحانی در این سفر خواهد بود. رئیس‌جمهوری را در این سفر محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهوری، دکتر محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه، مجید تخت روانچی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهوری و سید عباس عراقچی معاون وزیر خارجه همراهی می‌کنند.

منبع خبر: ایرنا

رئیس‌جمهور: تخلفات آمریکا از تعهدات بین‌المللی را تبیین خواهیم کرد