رئیس‌جمهور: تلاش در مسیر خودکفایی، مبارزۀ عملی با استکبار و قدرت‌های بزرگ است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

رئیس‌جمهور: تلاش در مسیر خودکفایی، مبارزۀ عملی با استکبار و قدرت‌های بزرگ است

رئیس‌جمهور تلاش در مسیر خودکفایی را گامی عملی در مبارزه با استکبار و قدرت‌های بزرگ دانست و با بیان اینکه روابط دولت با شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآفرین سهل‌تر خواهد شد، تأکید کرد: «هدف تحریم‌ها، کاستن از رشد فناوری است و ما باید از تحریم‌ها به عنوان فرصتی برای رشد فناوری‌ها در کشور بهره گرفت.»

دکتر حسن روحانی روز شنبه (4 اسفند 1397) در جمع مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و نوآفرین گفت: «آمریکا زمانی با جذب متخصصان دنیا پیشرفت کرد که دورش دیوار نکشیده بود و هر کشوری دور خود دیوار بکشد نابود می‌شود و پیشرفت نمی‌کند.»

رئیس‌جمهور، آزادی اندیشه را اولین زیربنا برای پیشرفت در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی و سیاسی دانست و اظهار داشت: «معتقدیم پیشرفت در علم و فناوری در سایۀ آزادی اندیشه و محیط مناسب انجام می‌گیرد و دولت، حکومت و نظام موظف هستند این زیرساخت را فراهم سازند.» وی پارک فناوری پردیس را یکی از مراکز بسیار ارزشمندی که می‌تواند مبدأیی برای تحولات بسیار خوب ‌باشد، توصیف کرد و گفت: «طی ۵ سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در حوزۀ علم و فناوری انجام شده که بیشترین مسئولیت آن بر دوش شرکت‌های دانش‌بنیان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بوده است و در این عرصه، تمام دستگاه‌ها و ارگآن‌ها به طور شبانه‌روزی در تلاش و کوشش بوده‌اند تا زیربنای لازم را برای حرکت فناورانه بوجود آورند.»

متن کامل سخنرانی رئیس‌جمهور در لینک زیر:

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت

رئیس‌جمهور: تلاش در مسیر خودکفایی، مبارزۀ عملی با استکبار و قدرت‌های بزرگ است