رئیس‌جمهور: هیچ توطئۀ داخلی و خارجی نمی‌تواند عزم و روحیۀ مسئولین دولت را برای خدمت‎رسانی به مردم بشکند. | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

رئیس‌جمهور: هیچ توطئۀ داخلی و خارجی نمی‌تواند عزم و روحیۀ مسئولین دولت را برای خدمترسانی به مردم بشکند.

رئیس‌جمهور با قدردانی از وزرا و مسئولین دولتی و همچنین خانواده‌های اعضای دولت، تأکید کرد: «همۀ اعضای دولت تدبیر و امید با روحیۀ بسیار بالا آمادۀ خدمت‌رسانی بیشتر به مردم شریف ایران هستند و هیچ توطئۀ داخلی و خارجی نمی‌تواند این عزم و روحیه مسئولین را در هم بشکند

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی شامگاه یکشنبه (22 اردیبهشت 1398) در دیدار صمیمی با خانوادۀ دولت، با اشاره به ادارۀ کشور در شرایط سخت و در عین حال با صلح و امنیت توسط مسئولین و خادمان دستگاه اجرایی، گفت: «تمام شئون زندگی مردم به‌نوعی به دولت مربوط می‌شود و تلاش کردیم با توجه به شرایط سخت و خشکسالی‌های سال گذشته و در حد امکان کشور را به خوبی اداره نماییم.»

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه طرز برخورد و نقش خانواده‌ها در روحیۀ اعضای دولت با توجه به چنین شرایط مشکل و دشواری بسیار مؤثر است، گفت:‌ «خانوادۀ اعضای دولت باید روحیۀ مضاعف به مسئولین دولتی بدهند تا بتوانند بار شرایط سخت و سنگین وظایف خود را با قوت به دوش بکشند.»

دکتر روحانی با تأکید بر اینکه می‌دانیم در حال حاضر مردم در فشار سخت و سنگین زندگی هستند و باید با تمام توان برای کاستن از فشار و رنج‌ زندگی مردم بکوشیم، افزود: «این مهم نیاز به فداکاری و خدمت بیشتر دارد و نحوه برخورد و ارایۀ خدمات به مردم بسیار مهم و تأثیرگذار است.»

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه روزهای سخت کنونی امتحان بزرگ الهی برای همۀ ما است و باید همۀ مردم و مسئولین در این شرایط در پیشگاه خداوند سربلند باشیم، افزود: «کار ما سخت‌تر از هر زمان دیگر است و سال‌های ۹۷ و ۹۸ جزء سخت‌ترین سال‌ها طی ۴۰ سال گذشته بوده‌است و به هر مقدار که درست عمل کرده باشیم، اجر ما نیز بهترین اجرها خواهد بود.»

دکتر روحانی در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه ماه مبارک رمضان ماه عبادت، نزول قرآن و شب‌های قدر و کنار هم بودن و انس و الفت و برادری بیشتر است، گفت: «قرابت و همدلی از مهم‌ترین فلسفه‌های افطار در ماه مبارک رمضان است.»

رئیس جمهور تأکید کرد: «یک تصمیم درست وزیر یا مقام دولتی می‌تواند برای همۀ کشور، جامعه، کشورهای همسایه و منطقه بسیار تأثیرگذار باشد و به صلح و امنیت در منطقه کمک نماید.»

دکتر روحانی ادامه داد: «تصمیم مسئولین می‌تواند جامعه را به سمت برادری و یگانگی ببرد و در عین حال نیز می‌تواند خدای ناکرده مایۀ خسارات بسیار برای جامعه، کشور و منطقه شود.»

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت