رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی: «بازگشت CFT از مجلس به مجمع تشخیص مصلحت نظام امکان دارد» | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی، رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و عضو‌ مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «کنوانسیون بین‌المللی مقابله ‌با تأمین ‌مالی تروریسم (CFT) در‌ حال بررسی در‌ مجلس شورای اسلامی است اما به زودی با اصرار مجلس به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال‌ می‌شود.»

سردار احمد وحیدی شامگاه پنجشنبه (8 آذر 1397) در شیراز افزود: «هیأت عالی نظارت که وظیفۀ نظارت بر قوانین و عدم مغایرت با اصول کلی نظام را دارد با بررسی کنوانسیون بین‌المللی مقابله‌ با تأمین‌ مالی تروریسم (CFT) به اشکالاتی در این موضوع رسید بنابراین لایحه را به مجلس فرستاد تا این اشکالات برطرف شود.» این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سؤال که آیا این مشکلات امکان حل‌شدن داشته‌اند بیان کرد: «مجلس بایستی اشکالاتی را که مجمع تشخیص مصلحت نظام در این زمینه عنوان کرده مورد بررسی قرار دهد و اگر امکان این که برخی از این موانع را بتوان حل کرد وجود داشته باشد نسبت به حل آن اقدام کند.» وی بیان کرد: «این امکان نیز وجود داشته است که مجلس به صورت مجدد این لایحه را به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال کند.» سردار وحیدی افزود: «مجلس لایحۀ CFT را به این مجمع ارسال کرده ولی تاکنون این لایحه به مجمع نرسیده است و این در حالی است که کار هنوز تمام نشده و کاربررسی CFT در شورای نگهبان در حال انجام است.» وی اضافه کرد: «اشکالاتی که شورای نگهبان گرفته، اشکالاتی اساسی است و این لایحه همچنان در مجلس در حال بررسی قرار دارد.»

سال 1400 زمان اجرایی سند الگوی اسلامی ایرانی است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص سند الگوی اسلامی ایرانی نیز گفت: «براساس بیانات رهبر معظم انقلاب، سازمان‌هایی که مخاطب این سند هستند بایستی در مورد آن اظهارنظر کنند که از جمله این دستگاه‌ها می‌توان به مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی، دولت و همۀ دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد.» وی اضافه کرد: «سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در مرحلۀ بررسی توسط دستگاه‌ها است و مراکز علمی به شدت در‌حال بررسی این سند هستند البته قوای سه‌گانه نیز در حال بررسی این سند به لحاظ قانونی‌اند.»

وی دربارۀ نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام دربارۀ این سند نیز گفت: «این فرصت برای تمام دستگاه‌های فراهم است تا بتوانند نظر خود را ارائه کنند از این رو مجمع تشخیص نیز در حال بررسی است و همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب در نظر داشته‌اند این سند تا سال 1400 آماده ارائه و اجرا توسط دستگاه‌های اجرایی خواهد شد.»

سند الگوی اسلامی ایرانی سندی بالادستی است که اهم مبانی و آرمان‌های پیشرفت و افق مطلوب کشور در پنج دهۀ آینده را ترسیم کرده و قرار است از ابتدای قرن پانزدهم هجری شمسی اجرا شود.

وظیفه آموزش و پرورش

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که برای شرکت در «دوازدهمین یادوارۀ چشم به راه» در شیراز حضور یافت در این همایش گفت: «نظام آموزش و پرورش نیازمند است تا علاوه بر آموزه‌های اجتماعی و درسی به تربیت روح و نفس بپردازد.» سردار وحیدی افزود: «نظام آموزش و پرورش نه تنها باید به دنبال تربیت عرفانی باشد بلکه باید این نگاه را در افراد ایجاد کند که با نگاهی ابدی به ماهیت وجودی انسان از دنیا گذر کنند و به فکر حیات طیبه باشند و این همان موضوعی است که پیامبران برای بیان و آموزش به انسان‌ها فرستاده شدند.» وی اضافه کرد: «اگر کسی به دنبال پیشرفت است باید از مسیر اهل بیت به مراحل ترقی دست پیدا کند البته باید در این مسیر مراقب دام‌هایی که دشمن برای جوانان در نظر گرفته نیز باشیم.»

سردار وحیدی دربارۀ هدف همایش چشم به راه که به پاسداشت «علی‌اصغر سیف» برگزار شد گفت: «این شخص علاوه بر فعالیت‌های مذهبی که داشت، یک فرد به تنهایی نبود بلکه یک تفکر و مکتب فکری بود که باعث ارتباط بیشتر مردم و دانشجویان شد.»

ملاعلی سیف و فرزندش علی‌اصغر سیف از جمله افرادی هستند که در شیراز اقدام به تأسیس هیأت مذهبی اتحاد حسینی کردند و گفته شده اولین هیأت مذهبی شیراز متعلق به ملاعلی­سیف است.

برگزارکنندۀ همایش چشم به راه، جمعیت اتحاد حسینی شیراز و مجموعه فرهنگی آموزشی غیردولتی پیام بودند.

منبع خبر: ایرنا