رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی: آمریکا و دست نشانده‌هایش در منطقه، عامل جنگ و خشونت هستند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در پاسخ به این سؤال که آیا آمریکا از سوریه عقب نشینی می‌کند، گفت: «اینکه آمریکا از سوریه خارج خواهد شد یا نه باید منتظر اقدام عملی باشیم؛ زیرا ما با یک رئیس‌جمهور «متلون المزاج» روبه‌رو هستیم که اصولاً نمی‌شود روی حرف‌هایش حساب کرد.»

سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی روز یکشنبه (16 دی 1397) در گفتگو با شبکۀ العالم پیرامون اهداف کنفرانس بین‌المللی دفاع و امنیت در غرب آسیا و آخرین تحولات منطقه توضیحاتی ارائه داد.

سردار سرتیپ وحیدی در پاسخ به این سؤال که «اهداف کنفرانس بین‌المللی دفاع و امنیت در غرب آسیا چیست؟» گفت: «مسائل مختلفی را ما در این کنفرانس مورد بررسی قرار می‌دهیم؛ مدیریت بحران‌های منطقه، بحث تسلیحات و کنترل تسلیحات، گروه‌های تروریستی و تکفیری و امنیت در غرب آسیا است.»

وی دربارۀ مهمانان این همایش گفت: «مهمانان ما از کشورهای مختلف از جمله عربی، آسیایی، اروپایی و امریکای لاتین، مهمانان خارجی مستقر در ایران و مجموعۀ علاقمندان به این حوزه، هستند. البته برخی در سطح وزیر دفاع و مشاورین امنیت ملی آمادگی شرکت داشتند، اما چون منطقه در حال برخی تحولات است ممکن است برخی نتوانند حضور پیدا کنند و مشاوران امنیت ملی و مسئولینی که قبلاً حضور داشتند به‌علاوه مراکز تحقیقاتی معتبر از جمله روسیه و برخی دیگر، در این کنفرانس شرکت خواهند کرد.»

مشروح این گفتگو در لینک ذیل:

منبع خبر: شبکۀ العالم فارسی