رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در همایش بین‌المللی دفاع و امنیت در غرب آسیا: آمریکا در سوریه شکست خورد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان اینکه «امروز نقش آمریکا در سوریه، یک نقش دسته‌چندم است»، گفت: «آمریکایی‌ها در سوریه بمانند یا نمانند، شکست‌خورده هستند.»

سردار سرتیپ پاسدار «احمد وحیدی» رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی صبح روز دوشنبه (17 دی 1397) در همایش بین‌المللی دفاع و امنیت در غرب آسیا اظهار داشت: «در سوریه نبردهای نظامی رو به انقراض است و مسائل امنیتی در حال گذر به دورۀ سیاسی است. در عراق نیز دولت پساداعش شکل گرفته است؛ همچنین در یمن شاهد صلح موقت هستیم؛ اگرچه همچنان غربی‌ها و‌ ارتجاع عرب از آن سر باز می‌زنند و در افغانستان هم نشانه‌های بهتری از صلح را شاهدیم.»

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: «منطقۀ غرب آسیا به سمت وضعیت بهتر حرکت می‌کند؛ اما در کنار آن مسائلی وجود دارد که باید دغدغۀ آن را داشته باشیم؛ چون اسرائیل موجودیت خود را در ناامنی می‌بیند.»

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی ادامه داد: «آمریکایی‌ها در سوریه بمانند یا نمانند، شکست‌خورده هستند. امروز نقش آمریکا در سوریه، یک نقش دسته‌چندم است و به‌خاطر همین موضوع، هر چه زودتر از سوریه بروند، برای آبروی خودشان بهتر است. در واقع آمریکا بعد از دولت و مردم سوریه، ایران، روسیه، ترکیه و محور مقاومت در انتهای لیست قرار می‌گیرد.»

سردار وحیدی تصریح کرد: «به رغم اینکه نشانه‌های خوبی مبنی بر ارادۀ ملت‌ها می‌بینیم، اما پر کردن منطقه از انواع سلاح، بحران را به منطقه تحمیل می‌کند.» وی گفت: «قدرت محور مقاومت روزافزون است و در مقابل، آمریکا رو به افول می‌رود به نحوی که نتوانسته هیچ‌کدام از سیاست‌های خود را جامۀ عمل بپوشاند؛ این در حالی است که شرایط بهتری را برای ارادۀ ملت‌ها می‌بینیم، اما با وجود این شرایط، باید منتظر بحران‌زایی‌هایی از سوی آمریکا و عربستان در منطقه باشیم.»

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی تأکید کرد: «غرب آسیا منطقه‌ای برای جولان خارجی‌ها نیست؛ بلکه محور خاص دولت‌های منطقه است.»

منبع خبر: خبرگزاری دفاع مقدس