رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی: بايد جبهه علمي شكل دهيم | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

رييس دانشگاه و پژوهشگاه عالي دفاع ملي تاكيد كرد: جريان علمي جهان اسلام در حال حل شدن در جريان علمي جهان سلطه است و ما بايد جبهه علمي را شكل دهيم.

سردار سرتیپ پاسدار دکتر احمد وحيدي صبح امروز (يك شنبه) در مراسم آغاز سال تحصيلي دانشگاه دفاع ملي با بيان اين مطلب اظهار كرد: امروز علاوه بر نفوذ فرهنگي. سياسي و اقتصادي نفوذ علمي هم داريم و با شكل گرفتن جبهه علمي و جهد علمي جلوي آن مي توانيم بايستيم. وي با بيان اينكه اگر اين جهاد مستمر انقلابي را كه مرزهاي خون، شهادت و ايثار را در نورديده به جهاد علمي تبديل نكنيم، حتما وظيفه خود را در مقابل رزمندگان دفاع مقدس و مقاومت و جريان انقلاب اسلامي ايفا نكرده ايم، خاطرنشان كرد: ما چه چيزي مهمتر از انقلاب در دنيا داشتيم؟ چه پيروزي هايي برتر از پيروزي هايي كه در دفاع مقدس و محور مقاومت داريم؟ اگر اينها را تبديل به نظريه نكرديم وظيفه خود را انجام نداديم.
وحيدي با اشاره به اينكه جهاد علمي ما تثبيت اين مقاومت ها و پيروزي ها در قالب حرفها، ايده ها و نظريات نو براي اداره جوامع بشري و حركت به سوي تمدن بشري است، عنوان كرد: جهاد علمي يعني اتفاقات مهم در انقلاب اسلامي را مستخرج و تدوين شود و به همه جوامع ارائه شود كه آنها بسي تشنه هستند. وي با تاكيد بر اينكه جبهه علمي را هم بايد در داخل و خارج ايجاد كرد، گفت: ارتباط دانشگاه هاي ما باهم كم است و توانمندي ها بجاي هم افزايي به صورت نقطه اي ممكن است هدف ديگري را دنبال كنند. ما تلاش مي كنيم اين نقطه ها را بهم پيوند دهيم.
رييس دانشگاه و پژوهشگاه عالي دفاع ملي و تحقيقات راهبردي همچنين بيان كرد: امروز سه جريان عمده تاريخي را با يكديگر شاهد هستيم؛ جريان عاشورا، جريان دفاع مقدس كه مولود جريان عاشورا است و جريان مقاومت اسلامي كه مولود دفاع مقدس است.
وي با بيان اينكه پيروزي هاي مكرر انقلاب اسلامي نشانه حقانيت ماست، اظهار كرد: انقلاب صحنه هاي بديع و شورانگيزي آفريده كه نشان از موفقيت ماست. پيروزي ها در عراق و سوريه نشان از حقانيت ماست.  وزير اسبق دفاع اضافه كرد: اگر سروصداي گوشخراش و ناهنجار از غرب مي شنويم بخاطر اين است كه با تمام وجود لرزش را در وجود خود احساس مي كنند. چون وقتي انقلاب نشان داد كه موفق است مي تواند الگو شود و اگر الگو شد، پارادايم و گفتمان شكل مي گيرد. براي همين تلاش مي كنند تا اين الگو شكل نگيرد و براي همين اين سر و صداها بعد از پيروزي جريان مقاومت شكل مي گيرد. وحيدي با اشاره به وضعيت كنوني جبهه مقاومت تاكيد كرد: رزمندگان پيروزي هاي فراواني بدست آورده و شاهد شكل گيري جبهه جهاد عليه نظام سلطه هستيم كه با وجود شيعه هراسي، ايران هراسي و انقلاب هراسي است. امروز همه احساس مي كنند تنها جايي كه صادق است و مي توان به آن اتكا شود، انقلاب اسلامي و آموزه هايش است.
وي همچنين افزود: آنچه در سوريه و عراق رخ مي دهد نه تنها پيروزي انقلاب و رزمندگان است، بلكه شكست ديگران هم است زيرا ديگراني هم بودند كه مدعي مبارزه با تروريسم و داعش بودند ولي دستاوردي نداشتند. وحيدي در ادامه تاكيد كرد: هدف ديگر ما تربيت مديران راهبردي انقلابي است. مقام معظم رهبري هم در ديدار با اعضاي مجلس خبرگان و هم اعضاي مجمع تشخيص مصلحت نظام بر انقلابي بودن تاكيد كردند. بايد اين جوهره را شناخت و در جهت آن تلاش كرد. ما مديران انقلابي و راهبردي مي خواهيم كه نظام را در پيچ و خم تهديدات دشمن و فرصت هاي پيش رو هدايت كنند. ممكن است يكي از ضعف هاي نظام علمي در كشور توليد چنين مديراني باشد. رييس دانشگاه و پژوهشگاه عالي دفاع ملي و تحقيقات راهبردي در پايان با بيان اينكه هيچ رهبري را مانند رهبرمان نداريم كه پرچمدار جهاد علمي باشد، يادآور شد: ايشان نه در ايران، بلكه در دنيا پرچم علم را بدست گرفته اند، ما در پيشرفت علم انحصارگري نداريم. گام هاي ما از سوي رهبري مشخص شده است.