رئیس سازمانِ پدافند غیرعامل: ارادۀ نظامیِ ایران بر دشمن غالب شده است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

رئیس سازمانِ پدافند غیرعامل: ارادۀ نظامیِ ایران بر دشمن غالب شده است

جلسۀ شورای پدافند غیرعامل استان خراسان رضوی با حضور سردار سرتیپ پاسدار «غلامرضا جلالی»، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، تنی چند از مدیرانِ این سازمان، استاندارِ خراسان رضوی، اعضای شورایِ پدافند غیرعامل و شورایِ مدیریت بحران استان خراسان رضوی در محلِ استانداری برگزار شد.

در این جلسه سردار جلالی با بیان اینکه کشور ما در شرایطِ کنونی در چندین لایه با دشمن درگیر است، تأکید کرد: «نظامِ اسلامی با صبرِ استراتژیک به ویژه در زمینۀ برجام، دشمن را در موضعِ انفعال قرار داده است.»

صبر استراتژیکِ ایران آمریکا را کلافه کرده است

وی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها تلاش داشتند تا با بازیِ ارعاب نظامی، ایران را مجبور به پذیرشِ خواسته‌هایِ سلطه طلبانۀ خود کنند، گفت: «توانِ بازدارندگی ایران به ویژه در حوزۀ نظامی سبب شد تا بازیِ ارعاب آن‌ها رنگ ببازد چراکه ارادۀ نظامی ایران با منهدم شدن یک پهپادِ جاسوسی گران توسطِ یک سلاحِ بومی، بر دشمن غالب شد و آن‌ها فهمیدند ایران در دفاع از خود با کسی شوخی ندارد.»

پایانِ خطِ دیپلماسیِ فریب با تحریم وزیر امور خارجه

سردار جلالی خاطرنشان کرد: «تحریمِ وزیر امور خارجۀ ایران از سویِ آمریکا پایانِ خطِ دیپلماسیِ فریب بود اما در این شرایط باید مراقبِ ترفندهایِ سیاسیِ برخی، از جمله رئیس‌جمهورِ فرانسه باشیم که به نظر می‌رسد تلاش دارد مطالباتِ آمریکا از ایران را از زبانِ اروپا بیان کند.»

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در ادامه با تصریحِ اینکه، امروز احساسِ ملیِ ما امنیت و آرامشِ است، اظهار داشت: «این احساسِ امنیت ناشی از توانِ بالایِ دفاعیِ امنیتی کشور است که تمامِ برنامه‌هایِ تروریستیِ دشمن را نقش بر آب کرده است.»

تهدیداتِ اقتصادی دشمن بی اثر خواهد شد

وی در بخشِ دیگری از سخنانِ خود با اشاره به اینکه امروز کشور در حوزۀ اقتصادی نیز به سمتِ آرامش پیش می‌رود، گفت: «به نظرِ ما در آیندۀ نزدیک بخش عمده‌ای از تهدیداتِ اقتصادیِ دشمن نیز بی اثر خواهد شد.»

سردار جلالی همچنین به تهدیداتِ سایبریِ دشمن علیه کشور اشاره کرد و گفت: «به‌رغمِ اقداماتِ خصمانۀ دشمن، کشور از نظرِ سایبری پایداریِ لازم را دارد و آن‌ها نتوانسته‌اند به اهدافِ خود دست پیدا کنند.»

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با اشاره به اینکه رهبری معظم انقلاب اسلامی امروز خواستارِ ایجادِ آرایشِ دفاعی در برابر دشمن هستند، گفت: «ما در تمامیِ حوزه‌ها به ویژه اقتصاد و فضایِ مجازی باید این آرایش را شکل دهیم.»

منبع خبر: خبرگزاری فارس

رئیس سازمانِ پدافند غیرعامل: ارادۀ نظامیِ ایران بر دشمن غالب شده است