رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: طب رزم و نظامیان در شرایط سخت پناهگاه مردم هستند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: طب رزم و نظامیان در شرایط سخت پناهگاه مردم هستند

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از تدوین کتاب مرجع طب نظامی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی خبر داد و گفت: «طب رزم و نظامیان در شرایط سخت پناهگاه مردم هستند و جمهوری اسلامی ایران با داشتن سابقۀ دفاع مقدس، تجارب ارزشمندی در حوزۀ طب نظامی دارد.»

سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در چهارمین همایش بین‌المللی طب نظامی آسیا-پاسیفیک، که صبح روز شنبه (21 مهر 1397) در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: «حضور شما مهمانان گرامی را به کشور ما که مهد دانش پزشکی است گرامی می‌داریم.» وی با تأکید بر اینکه امروز بیش از هر زمانی آثار سلامت و امنیت برای جوامع بشری روشن شده است، گفت: «همۀ فرماندهان نظامی ارزش سلامت کارکنان را خوب می‌دانند و فهیمده‌اند یکی از مؤلفه‌های اقتدار یک یگان عملیاتی، سلامت نیروهای آن است. ما در دفاع مقدس به‌خوبی ارزش طب رزم را درک کردیم؛ پزشکان و پرستاران ما با 50 بیمارستان نظامی جان 554 هزار سرباز و‌ مصدوم شیمیایی را نجات دادند.»

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه امروز با توجه به پیشرفت علم و فناوری، نیازمند طب رزمی پویا و پیشرفته هستیم، اظهار کرد: «این طب و نظامیان در شرایط سخت و بلایای طبیعی پناهگاه مردم هستند و به سایر دستگاه‌ها در مدیریت بحران کمک می‌کنند. سامانۀ طب رزم و نظامی باید بتواند شرایط سخت و بحرانی را مدیریت کند و امروز بدون کمک نظامیان، مدیریت بحران غیرممکن است.» وی ادامه داد: «این کنگره‌ها کمک می‌کند تا نظامیان کشور‌های مختلف، دانش خود را به اشتراک بگذارند، در این راستا دیپلماسی دفاعی در گسترش روابط و همکاری‌ها بسیار مؤثر است.»

سرلشکر باقری با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی و عربستان سعودی در یمن اظهار داشت: «ما امروز شاهد جنایات گسترده این رژیم‌ها هستیم که به بیمارستان‌ها حمله و مراکز درمانی را از بین می‌برند. از سوی دیگر گسترش گروه‌های تروریستی در منطقه موجب کشتار و آسیب بسیاری از مردم بی‌گناه و غیرنظامی شده است. امیدوارم در این کنگره بتوانیم با همفکری با نقش‌آفرینی فعال در مقابله با این جنایات گام برداریم.»

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین در حاشیۀ چهارمین کنگرۀ طب نظامی در جمع خبرنگاران از تدوین کتاب مرجع طب نظامی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی خبر داد و گفت: «جمهوری اسلامی ایران با داشتن سابقۀ دفاع مقدس، تجارب ارزشمندی در حوزۀ طب نظامی دارد. به جرأت می‌‌توان گفت در کمتر کشوری از دنیا در حوزۀ طب نظامی چنین تجربیاتی وجود دارد.» سرلشکر باقری ادامه داد: «قریب به 100 سال از عمر این کنگره می‌گذرد. امروز شاهد برگزاری اجلاس منطقه‌ای آسیا-اقیانوسیه با حضور مسئولان بهداری و رزمی کشورهای آسیا-اقیانوسیه و سایر قاره‌های جهان هستیم.» رئیس ستاد کل‌ نیروهای مسلح تصریح کرد: «امروز برای دو سال ریاست این کنگره به جمهوری اسلامی ایران منتقل شد. در این دو سال اقدامات بسیار مهمی انجام خواهد شد. امیدواریم این کنگره با همکاری کشورهای عضو، امکان مداوای مجروحین درگیری‌های منطقه که با تجاوز برخی کشورها در یمن و همچنین جنایات رژیم صهیونیستی و جنایات تروریست‌ها به‌وجود آمده، بتواند اقداماتی را برای مداوای بهتر مجروحان فراهم کند.»

منبع خبر: سپاه نیوز

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: طب رزم و نظامیان در شرایط سخت پناهگاه مردم هستند