رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: 9 دی اوج بصیرت و وقت‌شناسی ملت ایران بود | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: 9 دی اوج بصیرت و وقت‌شناسی ملت ایران بود

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ،خروج آمریکایی ها از سوریه و سفر مخفیانۀ ترامپ به عراق را نشانۀ شکست و خفت آمریکا دانست و تأکید کرد: «این حوادث و صف‌بندی کشورهای عربی برای بازگشت به سوریه معجزۀ الهی است.»

سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در نهمین جشنوارۀ مالک اشتر و معرفی فرماندهان و رده‌های برتر نیروهای مسلح با گرامیداشت سالروز حماسۀ 9 دی‌ماه سال 1388، روز مقابلۀ عملی با فتنه‌گران گفت: «در 9 دی‌ماه ملت ایران نشان داد چگونه در اوج بصیرت و وقت‌شناسی در هنگامی که انقلاب اسلامی نیاز به حضور در صحنه دارد به صورت خودجوش و طوفانی آتش فتنه را خاموش می‌کند.» وی فتتنۀ 88 را ظلم بزرگ فتنه‌گران در متهم کردن نظام مطابق منویات و خواست دشمن و بدبین کردن مردم به جمهوری اسلامی و فراهم‌سازی بستر برای تفرقه و آشوب در کشور قلمداد و تصریح کرد: «ملت ایران در  9 دی‌ماه این حقیقت را اثبات کرد که با حضور به‌موقع ظرفیت‌های خود برای خاموش کردن آتش فتنه‌ها و تثبیت پایداری نظام را به رخ می‌کشد و نظام الهی را به برکت خون شهیدان و امام و رهبر جامعه و انقلاب اسلامی حفظ و به یاری خداوند به صاحب اصلی آن حضرت ولی‌عصر(عج) می‌رساند.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامۀ پیروزی‌های جبهۀ مقاومت و ائتلاف ضدتروریسم تکفیری در منطقه را حادثه‌ای بزرگ در تاریخ معاصر توصیف و خاطرنشان کرد: «سوریه به‌مثابه یک نمونه از حوادث منطقه می‌تواند بیانگر توطئۀ دشمنان اسلام برای ناامنی دائمی منطقه باشد، تفکر مولّد تروریسم تکفیری و گروهک جنایتکار داعش که برخاسته از سرویس‌های جاسوسی غرب و اذناب منطقه‌ای آنان است تروریست‌ها را به مدت 8 سال به جان ملت و دولت قانونی سوریه انداختند.» وی تأکید کرد: «علاوه بر این، آمریکایی‌ها بدون اجازه از ملت و دولت سوریه در این کشور حضور پیدا کردند و بخشی از خاک این کشور را مورد تجاوز و تصرف قرار دادند و بخشی از مردم سوریه را به تجزیه این کشور تشویق کردند. آن‌ها همچنین رژیم صهیونیستی را تحریک کردند تا سوریه را مورد هدف قرار دهد و کشورهای مرتجع منطقه را تحریک کردند تا از تروریست‌ها حمایت کنند.»

سردار سرلشکر باقری با اشاره به حمایت‌های بی‌دریغ آمریکا و متحدان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای از تروریست‌های تکفیری تصریح کرد: «آن‌ها حتی در شرایطی که داعش در محاصره قرار می‌گرفت با بی‌شرمی از طریق هوا و استفاده از بالگرد به کمک و نجات آن‌ها می‌آمدند و محموله‌های تدارکاتی آنان را تأمین می‌کردند.»

عضو شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اقدامات مخرب آمریکا در سوریه و منطقه، تصریح کرد: «آن‌ها بر علیه دولتی که اتهامش مبارزه با صهیونیست‌ها و دوستی با جمهوری اسلامی ایران بود هر کاری که توانستند انجام دادند و در نهایت مجبور به ترک آنجا شدند. سوریه یک نمونه از وعدۀ مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «آمریکا منطقه را ترک خواهد کرد»، بود که در نهایت این وعده محقق شد.

سردار سرلشکر باقری در ادامه با تبیین ابعادی شکست و حقارت آمریکا در منطقه افزود: «امروز رئیس‌جمهور آمریکا مجبور می‌شود با خفت و خواری و در شرایطی که 7 هزار میلیارد دلار هزینه کرده است، به‌صورت مخفیانه با هواپیمایی که چراغ‌های آن خاموش و پنجره‌های آن بسته شده است به عراق سفر کند! در حالی که در مقابل و در همان روز دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با برنامه‌ای از پیش تعیین‌شده با عزت به افغانستان که ناامن‌تر از عراق است سفر کرد و بیش از 10 ملاقات وی با مقامات افغانی همه رسانه‌ای شدند.» وی با اشاره به صف‌بندی کشورهای عربی برای بازگشت به سوریه عنوان کرد: «کشورهای عربی که زمانی می‌گفتند تا وقتی بشار اسد بر سر کار باشد ما در سوریه نخواهیم بود امروز با التماس در حال بازگشت به سوریه هستند. این‌ها معجزۀ الهی و تفاوت جبهۀ حق و باطل و دو تفکر در جلوی چشم است.»

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با اشاره به برگزاری نهمین جشنواره مالک اشتر نیروهای مسلح افزود: «اگر امروز در بستر ادارۀ کشور مشکلاتی را ملاحظه می‌کنیم مشکل مدیریتی و ناشی از نقصان در اشراف است. همگی می‌دانیم که بخش‌کوچکی از مشکلات کشور مربوط به خارج است و بخش عمدۀ موضوعات مدیریتی است.»

سردار سرلشکر باقری با بیان اینکه از اشراف انتظار داریم زوایای پنهان کاستی‌ها، نقصان‌ها و البته نقاط قوت نیروهای مسلح را مشخص کند، گفت: «با احصاء نقاط ضعف و قوت باید سال به سال احساس پیشرفت و نوسازی در نیروهای مسلح ارتقا یابد.» وی با تأکید بر اینکه دشمن دائماً در حال کشف میزان قدرت بازدارندگی ما و طراحی برای ضربه زدن به کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، گفت: «در نیروهای مسلح باید همواره احساس نوشدن و پیشرفت دائمی جاری باشد تا در موازنۀ بازدارندگی با دشمنان حتی برای لحظه‌ای دچار عقب ماندگی می‌شویم.»

سردار سرلشکر باقری تصریح کرد: «هرچند دشمن امروز جرأت تهدید نظامی علیه ملت ایران را از دست داده است، اما اگر حرکت پیش رونده نداشته باشیم و متوقف گردیم، تهدیدات ما را فرا می‌گیرد. باید سرعت ما از دشمن بیشتر باشد تا به قله‌های آرمانی برسیم و در این راه فرصت خطا نداریم.» وی در پایان برگزیدگان نهمین جشنواره مالک اشتر و فرماندهان و رده‌های برتر نیروهای مسلح را با اهدای لوح مورد تقدیر قرار دادند.

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: 9 دی اوج بصیرت و وقت‌شناسی ملت ایران بود