رئیس مجلس اسلامی اعلای عراق: در بیداری اسلامی چارچوب های حساسیت های قومی را تحریک نکنیم | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

رئیس مجلس اسلامی اعلای عراق:
در بیداری اسلامی چارچوب های حساسیت های قومی را تحریک نکنیم
رئیس مجلس اسلامی اعلای عراق گفت: در بیداری اسلامی چارچوب های حساسیت های قومی را تحریک نکنیم.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی ، عمار حکیم در این همایش که در مرکز همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است، اظهار کرد: خطرات و چالش های داخلی جامعه مسلمانان، پایه های اندیشه بیداری اسلامی را در راستای تعامل با اندیشه اقتصادی و سیاسی جهان اسلام تهدید می کند.
وی افزود: این سوال مطرح می شود چگونه جهانی که در واقع شروع کننده مدرنیته بود در موقعی که مسلمانان تمدن اسلامی راپایه گذاری کردند به جایی رسیدند که آنها امت اسلامی را محدود کردند .
وی خاطر نشان کرد: برخی از صحنه لجبازی ها در عرصه مقامات کشورهای اسلامی باعث خطر جوامع اسلامی در سطح سیاسی شده است، بحران نبود نگاه سیاسی در مقابل قضایای داخلی و سیاسی جهان و اینکه چگونه بتواند با مسائل فوق سیاسی مثل قومیت و اقلیت های غیر مسلمان و تحریف برخورد نماید باید براساس تجارب پایه ریزی شود.
عمار افزود: ما باید قدرتمندانه به پیش برویم تا بیداری اسلامی با عقبگرد مواجه نشود و در بیداری اسلامی چارچوب های حساسیت های قومی را تحریک نکنیم، یک موضوع مهم این است که ما در مواضع بسته فکر نکنیم.
وی تاکید کرد: باید بیاییم واقعیت ها را ببینیم و جوانان آگاه مسلمان که پرچم اسلام را در دست دارند را باور کنیم. مسئولیت ما بزرگ و در برخورد با این نسل ها بسیار خطیر است.
رئیس مجلس اسلامی اعلای عراق گفت: ما باید به خدا توکل کنیم به خود بازگردیم و خط اسلام ناب محمدی را در پیش بگیریم و فرصت های پیش رو را بهره بگیریم. از حضرات و اساتید می خواهیم که مفهوم انقلاب اداری برای حمایت از بیداری اسلامی را به آن بپردازند و جوامع اسلامی را به دور از مفاهیم اسلامی مانده اند آنها را برایش راه و پاسخی پیدا کنند.
وی با تاکید بر توانمندی های جوامع اسلامی افزود: جوامع ما در واقع دنبال استفاده از توانمندی های اسلامی هستند.
حکیم عمار تاکید کرد: باید به خودکفایی برسیم باید تشویق کنیم و خودکفایی را نهادینه کنیم.
وی در پایان گفت: ما حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی) را داریم این یک الگویی است که ما می توانیم به آن اقتدا کنیم، عراق یکی از ستون های بیداری اسلامی است و توانست حاکمیت خود را به دست آورد با وجود اینکه در کشور ما تنوع دینی و مذهبی و منطقه ای در آن وجود دارد.
گفتنی است همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی با حضور جمعی از نخبگان اندیشمندان، رهبران و متفکران جهان اسلام از 32 کشور جهان به مدت 2 روز در مرکز همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است.