رهبر معظم انقلاب اسلامی: پیام جاودانۀ شهیدان، برحذر داشتن جامعه از ترس و اندوه است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست‌اندرکاران کنگرۀ بزرگداشت ۶۵۰۰ شهید استان کرمان که در تاریخ ۶ اسفند ۹۷ برگزار شده بود، صبح روز پنجشنبه (9 اسفند 1397) در مصلای امام علی(ع)  در کرمان منتشر شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله‌العالی) در این دیدار، بزرگداشت نام و یاد شهیدان را تکریم جهاد و مجاهدان در راه خدا، و تشویق به ادامه دادن راه پر افتخار آنان دانستند و گفتند: «در دوران دفاع مقدس، یاد کردن توأم با احترام و افتخار از شهیدان و رزمندگان موجب شد میل به حضور در میدان دفاع از کشور گسترش یابد و امروز نیز هدف دشمنان از ضدیت با احیاء یاد شهیدان، مسدود کردن جادۀ پرافتخار شهادت و جلوگیری از تشویق آحاد جامعه به حرکت مجاهدانه است.» ایشان افزودند: «تعظیم نام و یاد شهیدان حرکت مجاهدانه را در کشور تقویت می‌کند.»

رهبر انقلاب اسلامی راز اقتدار یک ملت را وجود جوانان دلیر، نترس و آمادۀ سینه‌سپرکردن و ایستادگی در عرصه‌های گوناگون دانستند و گفتند: «ملتی که از این سرمایه برخوردار باشد، پیروز و مقتدر است و هرگز ذلیل نخواهد شد، و احیاء نام شهیدان، سازندۀ چنین سرمایه و جوانانی است.»

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله‌العالی) پیام جاودانۀ شهیدان را برحذر داشتن جامعه از ترس و اندوه خواندند و خاطرنشان کردند: «تلاش و هدف دشمنان ایران از جنگ نرم، «اندوهگین و ناامید کردن ملت ایران و ترساندن آن از ورود در میدان» است اما در مقابل، پیام و بشارت شهیدان برای ما این است که اگر بر خلاف خواست دشمنان وارد میدان مبارزه شوید، خدای متعال همچون دوران دفاع مقدس، ترس و اندوه را دور خواهد کرد.»

رهبر انقلاب اسلامی همچنین با تجلیل از علما، جوانان و عموم مردم مؤمن و شریف و نجیب کرمان و یادآوری خدمات آنان به اسلام و انقلاب، افزودند: «همه به‌ویژه جوانان باید هرچه بیشتر کار و تلاش کنند تا بتوانند سهم خود را در پیشرفت کشور همچون گذشته ادا کنند.»

لینک بیانات معظمٌ‌له در دیدار دست‌اندرکاران کنگرۀ بزرگداشت شهدای استان کرمان:

لینک خبر:

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری