رهبر معظم انقلاب: ملت ایران با شکست‌دادن تحریم، سیلی دیگری به آمریکا خواهد زد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

رهبر معظم انقلاب: ملت ایران با شکست‌دادن تحریم، سیلی دیگری به آمریکا خواهد زد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم و پرشکوه بسیجیان در ورزشگاه یک‌صد هزار نفری آزادی با تأکید بر اینکه جوانان، راه‌حل مشکلات کشور هستند، به ارائۀ تحلیلی از شرایط حساس کنونی پرداختند و افزودند: آمریکایی‌ها با عربده‌کشی، بیان سخنان سخیف و تصوراتی واهی درصدد تصویرسازی کاملاً وارونه از قدرت خود و از اوضاع ایران هستند اما مجموعۀ عظیم جوانان میهن و ملت بزرگ ایران می‌دانند که باید با ناکام‌گذاشتن آخرین حربۀ باقیماندۀ دشمن یعنی تحریم، سیلی دیگری به آمریکا بزنند که ان‌شاءالله خواهند زد.

ایشان، عربده‌کشی‌های سران آمریکای جهان‌خوار و استکبار، قدرت‌نمایی جوانان مؤمن و پیروزی‌های پی‌در‌پی آنان در میدان‌های مختلف، و در عین حال مشکلات اقتصادی و تنگی معیشت بخش بزرگی از مردم و نیز حساس‌شدن و تلاش و تکاپوی نخبگان برای ارائۀ راه‌حل‌های مشکلات را جهات مختلف شرایط حساس کشور خواندند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) «عظمت ایران، اقتدار جمهوری اسلامی و شکست‌ناپذیری ملت ایران» را سه واقعیت انکارناپذیر برشمردند و افزودند: این‌ها رجزخوانی نیست، واقعیاتی است که دشمنان آرزو می‌کنند ملت ایران آنها را نداند یا مورد غفلت قرار دهد تا دربارۀ اوضاع کشور و توانایی‌های خود، دچار گمان غلط شود.

ایشان با تشبیه عرصۀ نبرد سیاسی و اقتصادی با جنگ نظامی، «غرور» را آفت پیروزی در همۀ این عرصه‌ها خواندند و خاطرنشان کردند: مغرور شدن، ما را به بی‌عملی، بی‌ابتکاری و نداشتن طرح و نقشه می‌کشاند و موجب پیروزی دشمن می‌شود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) با تأکید بر اینکه هدف استکبار، ضربه‌زدن به عناصر اقتدار ایران اسلامی است، گفتند: استقرار و ثبات اجتماعی، امنیت و وحدت ملی، پایبندی به اصول و مبانی انقلاب ادامۀ حرکت پیشرفت رو به توسعۀ علمی، گسترش و تعمیق فرهنگ انقلابی و اسلامی، پیشرفت دفاعی و موشکی و حضور در منطقه، عناصر اقتدار جمهوری اسلامی است و دشمنان به‌دنبال ضربه‌زدن به این عناصر قدرت هستند.

رهبر معظم انقلاب با اشاره به مفتضح‌شدن «لیبرال دموکراسی» آمریکا و رواج انتقاد از آن در دنیا، افزودند: به همین دلیل است که آمریکا با وجود قدرت اتمی و تکنولوژی پیشرفته و توانایی‌های مالی فراوان، در بسیاری از مناطق، همچون عراق، سوریه، لبنان، پاکستان و افغانستان شکست خورد و شکست‌های دیگری هم در انتظار آمریکا است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) خاطرنشان کردند: البته ما مشکلات اقتصادی و عیوبی همچون «اقتصاد نفتی»، «ضعیف بودن فرهنگ صرفه جویی» و «اسراف» در جامعه داریم اما این موارد عیب واقعی نیستند، عیب واقعی «بن بست» است که البته در کشور بن بست وجود ندارد.

رهبر انقلاب اسلامی، ظرفیت‌های فراوان جغرافیایی، اقلیمی، نیروی انسانی و منابع زیرزمینی و روزمینی در کشور را یکی دیگر از واقعیت‌های ایران برشمردند و افزودند: ما از این ظرفیت‌ها به‌درستی استفاده نکرده‌ایم و توصیۀ همیشگی من به مسئولان این است که ظرفیت‌ها را شناسایی و استفاده کنید.

ایشان تأکید کردند: اقتصاد ملی کشور می‌تواند تحریم را شکست دهد و به حول و قوه الهی، تحریم‌ها را شکست خواهیم داد و شکست تحریم به‌معنای شکست آمریکا است و آمریکا باید با این شکست، یک سیلی دیگر از ملت ایران بخورد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) استفادۀ دشمنان از رادیو، تلویزیون، اینترنت، شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی را علیه افکار عمومی ملت خاطرنشان کردند و خطاب به کسانی که مسئولیت بخش ارتباطات را بر عهده دارند، تأکید کردند: همچنان‌که در جلسات حضوری هم تذکر داده شده است به این مسائل درست توجه کنید و با ایفای جدی وظایف خود، ابزاری نشوید که دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خود را علیه مردم به‌کار گیرد.

رهبر انقلاب اجتماع روز پنجشنبه (12 مهر 1397) در ورزشگاه یک‌صد هزار نفری را یادآور اجتماع عظیم بسیجیان در اواسط دهۀ ۶۰ دانستند و افزودند: آن اجتماع عظیم به حرکت و پیروزی‌های بزرگ برای کشور تبدیل شد و ان شاءالله شما جوانان عزیز هم در میدان‌های علمی، فعالیت و تحرک اقتصادی، کارآفرینی، تلاش فردی و اجتماعی، شبکه‌سازی اجتماعی و فرهنگی و نیز حرکت‌های لازم آتش به اختیار، موفق و پیروز خواهید شد.

متن کامل بیانات رهبر معظم انقلاب در همایش ده‌ها هزار نفری «خدمت بسیجیان» در ورزشگاه آزادی در لینک زیر:

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری

رهبر معظم انقلاب: ملت ایران با شکست‌دادن تحریم، سیلی دیگری به آمریکا خواهد زد