روسیه: توسعۀ برنامۀ هسته­ای، حق مسلّم ایران است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

روسیه: توسعۀ برنامۀ هسته­ای، حق مسلّم ایران است

سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه، در زمینۀ مسألۀ هسته­ای ایران صحبت کرد. وی گفت: «ما خواستار حل همۀ مشکلاتی که در ارتباطات بین دولت­ها رخ می‌دهد، از طریق گفت‌وگو و رسیدن به توافق بوده و هستیم. از این نقطه نظر مشخص است که چطور به مسئلۀ برجام و سایر مشکلاتی که همتایان آمریکایی در این توافق و رفتار ایران می­بینند، نگاه می­کنیم.»

ریابکوف خاطر نشان نمود که مسکو به توسعۀ برنامۀ هسته­ای ایران معتقد است و آن ­را حق مسلم طرف ایرانی می‌داند. این مقام عالی رتبۀ روسیه افزود: «ضمن این­که سایر اعضای جامعۀ بین­الملل از جمله آمریکا و برخی متحدانش، ممکن است نظر دیگری راجع به این مسأله داشته باشند.»

ریابکوف تأکید کرد: «اگر طرفین آمادگی بحث و بررسی این موضوع را پشت میز مذاکره داشته باشند، بدیهی است که ما بدون تعصب با آن برخورد می‌کنیم. اما ما یک چیز را می‌دانیم، اینکه تلاش برای اعمال فشار سیاسی، اقتصادی و همچنین نظامی، نتیجه­ای نخواهد داشت.» معاون وزیر خارجه روسیه خاطر نشان کرد: «اما یک بار دیگر تأکید می‌کنم که این مسأله در جریان سیاسی و در آمادگی تمامی طرفین از جمله طرف ایرانی باید با کلید مذاکره، بحث و بررسی شود. روسیه از جانب خود در صورت لزوم آماده است که در این کار سهم مشورتی لازم را ارائه دهد.»

منبع خبر: Sputnik News

روسیه: توسعۀ برنامۀ هسته­ای، حق مسلّم ایران است