رونمايي از 80 اثر برتر دانشگاه عالی دفاع ملی در حوزه مديريت راهبردي، دفاع و امنيت ملي | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

تهران - ايرنا - همزمان با هفته پژوهش از دستاوردهاي برگزيده پژوهش و فناوري چهاردهمين دوره هفته ملي پژوهش و فناوري در محل دائمي نمايشگاه بين المللي تهران رونمايي شد. به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، در اين نمايشگاه از 80 اثر برتر در حوزه هاي مديريت راهبردي، دفاع و امنيت ملي رونمايي شد. بنا بر اين گزارش، همچنين در اين نمايشگاه از طرح كلان ملي مديريت تحول و پيامدهاي توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات در كشور رونمايي شد. رئيس دانشگاه عالي دفاع ملي در حاشيه اين مراسم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا اظهار داشت: در راستاي منويات و رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب در بومي سازي علوم انساني ، دانشگاه عالي دفاع ملي به مناسبت فرارسيدن هفته پژوهش و فناوري از طرح كلان ملي مديريت اداره تحولات فناوري اطلاعات و ارتباطات براي اولين بار در كشور رونمايي كرد. دكتر ابراهيم حسن بيگي افزود: در اين نمايشگاه، محصولات جديد توليد شده در 20 سال اخير در حوزه تحقيق و پژوهش دانشجويان دفاع ملي نيز در معرض ديد علاقمندان قرار گرفته است. وي اظهار داشت: مديريت و اداره تحولات حوزه فاوا (فناوري اطلاعات و ارتباطات) در دنياي امروز يكي از مهم ترين عوامل توسعه و پيشرفت اقتصادي، اجتماعي و سياسي به شمار مي آيد. رئيس دانشگاه عالي دفاع ملي گفت: كشور ما نيز بايد پايه هاي توسعه اقتصادي خود را بر مبناي مديريت و اداره تحولات حوزه فاوا بنا كند و با بكارگيري آن ، ثروت ملي را افزايش و فاصله علمي، فني و اقتصادي خود را با ساير كشورها كاهش دهد. به گفته دکتر حسن بيگي، يكي از روش هاي دستيابي به چنين اهدافي، تعريف طرح هاي كلان ملي در اداره تحولات حوزه فاوا است. وي ادامه داد: طرح هاي كلان ملي از جمله طرح هاي بالادستي و زيرساختي به شمار مي رود كه در صورت اجرا و پياده شدن، نيروي محركه پيشرفت فناوري هاي ديگر را فراهم مي كند. رئيس دانشگاه عالي دفاع ملي تصريح كرد: اجراي طرح كلان ملي در اداره تحولات حوزه فاوا ، اين امكان را براي كشور و سازمان هاي مرتبط با علم و فناوري و بخش هاي اقتصادي وابسته فراهم مي كند كه در راستاي نقشه جامع علمي كشور و همچنين سند چشم انداز 1404 به فرايند گسترش دانش فاوا ، سرعت بخشد و در زمينه چگونگي تجاري سازي و تحقق فرايند نوآوري در بخش هاي ساخت، توليد و خدمات نقش ايفا كند. دکترحسن بيگي خاطرنشان كرد: دانشگاه عالي دفاع ملي زيرمجموعه ستاد كل نيروهاي مسلح ، حدود 20 سال است كه فعاليت خود را آغاز كرده و فقط در مقطع دكترا دانشجو مي پذيرد. وي يادآور شد: خط و مشي دانشگاه عالي دفاع ملي منبعث از تدابير و منويات مقام معظم رهبري در حوزه راهبردي و فناوري كشور است.