رونمایی از نخستین موتور «واترجت» ملی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

رونمایی از نخستین موتور «واترجت» ملی

نخستین موتور واترجت ملی که توسط متخصصین سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با همکاری دانشگاه‌ها تولید شده است، با حضور وزیر دفاع رونمایی شد.

نخستین موتور واترجت ملی که توسط متخصصین سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با همکاری دانشگاه‌ها تولید شده است، صبح دوشنبه (6 اسفند 1397) با حضور امیر حاتمی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح رونمایی شد.

وزیر دفاع در حاشیۀ این مراسم با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران یک کشور دریایی با فرصت‌های بسیار زیاد است، اظهار داشت: «استفاده از این فرصت‌ها مستلزم داشتن قدرت دریایی است و یکی از الزامات آن داشتن ابزار و امکانات دریایی است.» وی افزود: «پیشران‌ها یکی از مهمترین ملزومات و امکانات در صنعت دریایی هستند که اوایل امسال دیزل ۱۳۰۰ اسب بخار را که کاربردهای زیادی در بخش دریایی و ریلی دارد رونمایی کردیم. امروز هم پیشران واترجت که یکی از نیازهای ضروری شناورهای نظامی، تجاری و تفریحی در کشور است، رونمایی شد.» وی در پایان تأکید کرد: «چون توانستیم قابلیت فنی طراحی و ساخت را به طور کامل کسب کنیم، خواهیم توانست در توان‌های مختلف این موتور را تولید کنیم.»

منبع خبر: شبکۀ خبر ایران

رونمایی از نخستین موتور «واترجت» ملی