رونمایی از کتاب "کشف الاسرار صهیونیسم" نوشته سردار سرلشگر بسیجی دکتر سید حسن فیروزآبادی | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

تهران- ایرنا- همزمان با هفته پژوهش از کتاب ˈکشف الاسرار صهیونیسمˈ نوشته سردار سرلشگر بسیجی دکتر سید حسن فیروزآبادی در چهاردهمین نمایشگاه تجهیزات فناوری با حضور حجت الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد نائب رییس مجلس شورای اسلامی رونمایی شد.
این کتاب دارای چندین سر فصل از جمله نژاد پرستی صهیونیسم ، هولوکاست دست آویزی برای مظلوم نمایی صهیونیسم، رهبران نوین فرقه هرسل ، آرزوهای برباد رفته و ایستگاه سقوط صهیونیسم در مصاف با دکترین مهدویت است.
در این کتاب همچنین به موضوعاتی از جمله نژاد پرستی صهیونیسم، حقوق بشر صهیونیستی ، نظریه های تجاوز و سلطه گرایی صهیونیسم و راهبردهای رژیم صهیونیستی در حوزه شمال افریقا و دریای سرخ پرداخته شده است .
این کتاب از انتشارات دانشگاه عالی دفاع ملی زیر مجموعه ستاد کل نیروهای مسلح است که در شمارگان سه هزار جلد به چاپ رسیده است .
حجت الاسلام ابوترابی فرد نائب رییس مجلس در مراسم رونمایی از کتاب یاد شده با گرامیداشت هفته پژوهش گفت: دنیای صهیونیسم در عرصه های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آثار سیاهی در دنیا بر جای گذاشته و شاید سیاه ترین چهره او در مساله فلسطین و پایمال شدن حقوق مردم مظلوم این سرزمین باشد.
وی چهاردهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری را کلید توسعه پایدار دانست و گفت: این نمایشگاه فرصت بسیار خوبی برای ارائه دستاوردهای محققان و پژوهشگران و تبادل دانش آنها است.
ابوترابی فرد،کتاب کشف الاسرار صهیونیسم را فرصت مناسبی برای شناخت حقایق و ماهیت رژیم صهیونیستی عنوان کرد و گفت: در این کتاب به نظریات جعلی، جنایات و خیانت های رژیم صهیونیستی از زمان شکل گیری تا به امروز پرداخته شده است.
کتاب «کشف الاسرار صهیونیسم» در 10 فصل و 248 صفحه با نگاهی به تاریخچه تشکیل این رژیم و اقدامات آن در عصر کنونی منتشر شده است.