ساخت شبیه ساز پل فرماندهی توسط وزارت دفاع | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

امیر دریادار «امیر رستگاری» رییس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در نخستین همایش ملی سامانه‌های شبیه‌ساز که 17 اردیبهشت ماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد با بیان اینکه سازمان‌های وزارت دفاع از پیشگامان حوزه ساخت انواع شبیه‌سازها هستند، از ساخت انواع شبیه‌سازهای پل فرماندهی شناورهای سبک و سنگین خبر داد. وی گفت: امروز سازمان‌های صنعتی وزارت دفاع اعم از سازمان صنایع هوافضا، سازمان صنایع هوایی، سازمان صنایع دریایی، سازمان صنایع دفاع و صنایع الکترونیکی حقیقتاً از پیشگامان فناوری و تولید سامانه‌های شبیه‌ساز هستند. در سازمان صنایع دریایی افتخار این را داشته‌ایم که تاکنون شبیه‌ساز پل فرماندهی انواع شناورها اعم از شناورهای سنگین و سبک را بسازیم. همچنین موفق شدیم در حوزه نظامی انواع سامانه‌های شبیه‌ساز سلاح‌های پرتابی را به ثمر برسانیم.

امیر رستگاری در پایان عنوان کرد: از سرریز دانش شبیه‌سازها که به دست آوردیم، ساخت سامانه شبیه‌ساز بومی راه آهن مشهد با 30 درصد بودجه انجام گرفت که فقط برای اثبات توانایی این کار را انجام دادیم و هیچ سودی دریافت نکردیم. این سامانه شبیه‌ساز بیش از یک سال است که در مشهد مورد استفاده آموزشی کاربران قرار گرفته است.

ساخت شبیه ساز پل فرماندهی توسط وزارت دفاع