سردار حاجي زاده: ترامپ خود را به ديوانگي زده است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران جمهوري اسلامي ايران گفت: تصميمات كاخ سفيد و گفته هاي ترامپ اثري در اراده ملت ايران ندارد.

سردار سرتیپ پاسدار اميرعلي حاجي زاده در آئين اختتاميه دومين كنگره شهداي دانشجوي استان قم تصريح كرد: امروز مهمترين ركن پيروزي در نظام جمهوري اسلامي وحدت و يكپارچگي و همدلي مردم و مسئولان است.

وي افزود: هر آن چه بخواهد اين همدلي و وحدت را از ميان ببرد رنگ و بوي توطئه هاي دشمن را دارد هر چند اين توطئه ها نيز تاثيري بر مردم ندارد و آن ها به خوبي مي دانند كه آينده را خودشان با اراده و اتحاد خواهند ساخت.

سردار حاجي زاده اظهار داشت: مهم ترين نياز جامعه امروز با توجه به توطئه ها و تهديدات، دشمن شناسي است. اين دشمن شناسي تنها در قالب نظامي قرار نمي گيرد و فقط جزء وظايف نيروهاي مسلح نيست بلكه آحاد جامعه به خصوص جوانان بايد در اين مسير قدم بگذارند.

وي خاطرنشان كرد: جوانان اين مرز و بوم بايد در جهت افزايش بصيرت و آگاهي در مقابل دشمنان تلاش كنند و سياست هاي دشمن را به خوبي بشناسند.

فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران ادامه داد: اگر چه دشمن پس از پيروزي انقلاب اسلامي تلاش هاي زيادي انجام داد تا ايران را در منطقه نا امن جلوه دهد اما ملت ايران با اقتدار و رهنمون هاي رهبري نقشه هاي دشمن را خنثي كردند.

وي بيان داشت: در شرايط فعلي نيز هيچ قدرتي توانايي حمله نظامي به كشور ايران را ندارد از اين رو جنگ خود را در عرصه هاي اقتصادي و رواني و فرهنگي و مقابله با اقتدار و پيشرفت ايران در پيش گرفته است.

حاجي زاده گفت: توسعه نفوذ فضاي مجازي نيز فرصتي ديگر در اختيار دشمن نهاده تا بتواند توطئه هاي خود را عملياتي سازد. در اين زمينه بايد جوانان با آگاهي و هوشياري مانع از تحقق اهداف دشمن شوند.

وي افزود: اگر ما از چنين دشمني كه براي نابودي نظام از هيچ نقشه و توطئه اي دريغ نمي كند انتظار كمك و همراهي داشته باشيم خود بزرگترين خطا و اشتباه است.

فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب با بصيرت و درايت در آن زمان كه آمريكا دست دوستي به سمت ما دراز كرده بود فرمودند كه اين دستها قابل اعتماد نيست، امروز اين سخنان رهبري به خوبي اثبات شده است.

وي يادآور شد: همه مي دانند كه روش و استراتژك آمريكايي ها در دشمني و عداوت با ملت ايران هيچ تغييري نمي كند و تنها با شكست هاي پي در پي، روش هاي خود را تغيير مي دهند.

حاجي زاده بيان كرد: آمريكا و اسرائيل با روش ها و راهبرد جديد در جهت ترساندن ملت ايران هستند و مي خواهند موفقيت هاي ما در عرصه هاي مختلف اقتصادي و اجتماعي و سياسي متوقف شود.

وي تصريح كرد: به همين جهت است كه با مسائل واهي و حاشيه اي مردم و مسئولان را سرگرم مي كنند تا ملت را از پيشرفت و تعالي دلسرد سازند.

فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران خاطرنشان كرد: عده اي در برابر سخنان واهي ترامپ تصور مي كنند كه وي ديوانه است اما در واقع خود را براي اخذ امتيازهاي بيشتر به ديوانگي زده است.

وي گفت: آنها مي خواهند با ديوانه نمايي و زير سلطه اسرائيل به اهدافشان برسند و شيوه هاي استعماري خود را ادامه دهند.

حاجي زاده تصريح كرد:دشمن بداند كه سپاه پاسداران جمهوري اسلامي ايران همواره مدافع ملت ايران در مقابل تهديدات دشمن است.

سردار حاجي زاده: ترامپ خود را به ديوانگي زده است