سردار سرلشکر پاسدار سلامی به فرماندهی کل سپاه منصوب شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

سردار سرلشکر پاسدار سلامی به فرماندهی کل سپاه منصوب شد

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا در حکمی با سپاس از خدمات باارزش و ماندگار «سردار سرلشکر پاسدار جعفری» در فرماندهی سپاه، «سردار حسین سلامی» را با اعطای درجۀ سرلشکری به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب کردند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین در حکم جداگانه‌ای سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری را به مسئولیت «قرارگاه فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیةالله‌الأعظم ارواحنا فداه» منصوب کردند.

متن احکام فرمانده معظم کل قوا به این شرح است:

سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری

نظر به تمایل جنابعالی به حضور در عرصه‌های فرهنگی و نقش‌آفرینی در جنگ نرم و با تقدیر از تلاش‌های شایسته‌تان در دوران فرماندهی کل سپاه، شما را به مسئولیت قرارگاه فرهنگی و اجتماعی حضرت بقیة‌الله‌الأعظم ارواحنا فداه منصوب می‌کنم.

بهره‌گیری از ظرفیت‌های گسترده و توانمندی‌های ژرف در جامعه به‌ویژه علماء دینی و نخبگان فرهنگی و جوانان جهادی و انقلابی برای گسترش و تبیین معارف انقلاب اسلامی بر پایۀ خطوط ترسیم شده در بیانیۀ گام دوم، با برنامه‌ریزی عالمانه و مدبرانه و تعامل و هم‌افزایی با مجموعه‌های فرهنگی سپاه و بسیج از جنابعالی انتظار می‌رود.

توفیق شما را از خداوند متعال مسألت می‌کنم.

سید علی خامنه‌ای

۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

سردار سرتیپ پاسدار حسین سلامی

نظر به ابراز ضرورت جابجایی در فرماندهی سپاه از سوی سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری و با سپاس از یک دهه خدمت باارزش و پرحجم و ماندگار معزی‌الیه، با توجه به شایستگی‌ها و تجارب ارزنده جنابعالی در مدیریت‌های کلان و مسئولیت‌های گوناگون نهاد انقلابی و جهادی و مردمی سپاه، شما را با اعطای درجۀ سرلشکری به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب می‌کنم.

انتظار دارد ارتقاء توانمندی‌های همه‌جانبه و آمادگی در همۀ بخش‌ها و نیز تقویت گوهر درونی سپاه یعنی تقوا و بصیرت و همچنین گسترش مدیریت‌های برخوردار از بنیۀ معنوی و توانایی‌های کارشناسی و اعتلاء فرهنگی که در مدیریت سردار جعفری بدان پرداخته شده است، با ابتکارات جنابعالی افزایش یابد و سپاه در حرکت خود به سوی تکامل گام‌های بلند بردارد.

توفیقات شما و همکارانتان را از خداوند متعال مسألت می‌کنم.

سید علی خامنه‌ای

۱ اردیبهشت ۱۳۹۸

فرمانده کل جدید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عصر روز دوشنبه (2 اردیبهشت 1398) به دریافت درجۀ سرلشکری از دست فرمانده معظم کل قوا مفتخر شد. در این مراسم که فرماندهان عالی‌رتبۀ نظامی و انتظامی حضور داشتند، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پس از اعطاء درجۀ سرلشکری به فرمانده کل سپاه، ابراز امیدواری کردند سردار سرلشکر سلامی، در مسئولیت جدید با ابتکار، روحیه و نفس تازه، حرکت کند و به پیش برود.

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری

سردار سرلشکر پاسدار سلامی به فرماندهی کل سپاه منصوب شد