سردار سر لشگر بسیجی دکتر سید حسن فیروز آبادی :ولایت‌‌ همان وحدانیت و توحید است/کسی که ولایت را درک کند بهره هوشی‌اش از بقیه بالاتر است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

روزنو-رییس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به تبلیغات سوء دشمن علیه ولایت گفت: آنها چون دین را درک نکردند، موضوع را سیاسی و حزبی، طرفداری از این حزب و … معرفی می‌کنند در صورتی که اینها نیست.
به گزارش روز نو، سردار سرلشکر بسیجی دکتر سید حسن فیروز‌آبادی طی سخنانی عنوانداشتند : طبق آیات قرآن روز قیامت وضعیت زمین به هم می‌خورد و کوه‌ها صاف می‌شوند، آسمان وضعش به هم می‌خورد آن وقت همه با وعده های خداوند متعال روبرو می‌شوند. مجرمین در زنجیرند، پیراهن‌های آنها از تور ذوب شده است و آتش سراپایشان را گرفته و این برای آن عده از مجرمینی است که ولایت ندارند.
ایشان ادامه دادند: تقوا مانند پالتو نسبت به سرما و مثل چتر نسبت به باران، آدم را از گناه حفظ می‌کند. در آنجا هم ولایت انسان را از این گونه عذاب‌ها حفظ خواهد کرد و این برخلاف آن چیزی است که دشمنان تبلیغات می‌کنند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزودند: آنها چون دین را درک نکردند، موضوع را سیاسی و حزبی، طرفداری از این حزب و … معرفی می‌کنند در صورتی که اینها نیست بلکه ولایت همان توحید است همان وحدانیت است همان خدای متعال است که در نبوت ظاهر می‌شود و نبوت محصولش ولایت است.
عضو شورای عالی امنیت ملی سپس به بیان خاطره‌ای پرداختند و گفتند:‌ چپی‌ها در مجلس چهارم یک لایحه به مجلس بردند که سهمیه رزمندگان را از دانشگاه‌ها کسر می‌کرد، من پشت تریبون مجلس به عنوان دفاع از رزمندگان گفتم که اینهایی که می‌گویند رزمنده‌ها از هوش و عقل سرشاری برخوردار بودند که امام(ره) را انتخاب کردند و حاضر شدند جانشان را برای امام (ره) بدهند،‌ بنابراین استدلال اینها بیجاست.
سردار سرلشکر بسیجی دکتر سید حسن فیروز‌آبادی تصریح کردند: مجلس هم این استدلال را پذیرفت، دو فوریتی هم بود و با حضور شورای نگهبان، مجلس استدلال را پذیرفت و لایحه در جا رد شد.
ایشان ادامه دادند: کسی که ایمان و ولایت دارد و ولایت را درک می‌کند یعنی اینکه عقل هم دارد و فکرش از بقیه بازتر است، بهره هوشی‌اش از بقیه بالاتر است که آمده و بهترین را انتخاب کرده است.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بخش پایانی سخنان خود افزودند: همه کارهایی که ما در سایه ولایت در محل کار و در منزل انجام می‌دهیم و حتی خواب ما عبادت بزرگی است که در حد جهاد برای همه ما نوشته می‌شود و همین مجاهدت‌ها است که آن انوار الهی و نسیم اسماء حسنی الهی را می‌آورد، همین‌ها ما را جزو رفقای پیامبر می‌کند.
ایشان خاطرنشان کردند: همه 124هزار پیامبر هم توسلشان به همین معصومین ما بوده است ولی ما همه یک مجموعه هستیم، اگر برای خودت دعا کنیم ممکن است مستجاب نشود اما اگر غایب برای غایب دعا کند یعنی من جایی که در حضور شما نیستم برای شما دعا کنم، مستجاب خواهد شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه دادند: امام معصوم فرمود خداوند متعال ثواب دعا کردن برای همه مؤمنین و مؤمنات را از اول تا آخر به تو می‌دهد که در غیبت یک مؤمن برای او دعا کردی. شما هر وقت می‌خواهید دعا کنید خودتان را در موضع امام زمان(عج)‌قرار دهید و دعا کنید.