سردار مصطفی محمد‌نجار با حکم سردارسرلشکربسیجی دکتر فیروز‌آبادی به عنوان مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در امور صنعت دانش و فناوری منصوب شد. | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

به گزارش دفتر ویژه رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، در حکم رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خطاب به سردار نجار آمده است: با استعانت از خدای سبحان و به استناد اختیارات تفویضی فرمانده معظم کل قوا و با توجه به سوابق ارزشمند خدمتی دانش و تجارب ارزنده و آگاهی‌های مفید که عهده‌دار مسئولیت‌های خطیر بوده‌اید به موجب این حکم شما را که از اعضای باسابقه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌باشید و از سوابق نورانی در دفاع مقدس برخوردارید به عنوان مشاور عالی خود در امور صنعت دانش و فناوری منصوب می‌کنم.
لازم به ذکر است سردار مصطفی محمد‌نجار در دولت‌های نهم و دهم به ترتیب عهده‌دار وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران بوده است.