سرلشکر صالحی:ارتش جمهوری اسلامی ایران در تمام ابعاد نظامی در نقطه اوج قرار دارد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

سرلشکر صالحی:ارتش جمهوری اسلامی ایران در تمام ابعاد نظامی در نقطه اوج قرار دارد

فرمانده کل ارتش گفت: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران یعنی نیروی زمینی در تمام ابعاد نظامی پیشرفت و در نقطه اوج خود قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، سرلشکر عطاالله صالحی ظهر امروز در جریان بازدید از قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان و تیپ شهید نصرت ضمن آشنایی با فعالیت‌ها و آموزش‌های انجام شده در یگان‌ها با تاکید بر ضرورت آموزش در نیروهای مسلح، تأکید کرد: باید برگزاری کلاس‌های آموزشی برای پیشبرد اهداف عالی ارتش در دستور کار قرار گیرد.
وی ضمن اشاره به توان بالای نیروی زمینی ارتش، خاطرنشان کرد: امروز ارتش جمهوری اسلامی ایران یعنی نیروی زمینی در تمام ابعاد نظامی پیشرفت و در نقطه اوج خود قرار دارد.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: ارتقاء کیفیت آموزش رزمی کارکنان و استفاده از تجهیزات نوین و به‌روز در امر آموزش‌های رزمی و تاکتیکی یگان‌ها بیش از پیش ضرورت دارد.
به گفته صالحی آمادگی جسمانی ابزار موفقیت نیروهای نظامی است و باید بیش از گذشته به اهمیت این موضوع توجه شود.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در کنار آمادگی جسمانی، دانش و تجربه بزرگترین کمک به نیروهای مسلح است که با تلاش و کوشش کارکنان تحقق می‌یابد.
گفتنی است سرلشکر صالحی و هیئت همراه با جمعی از کارکنان پایور و وظیفه دیدار کرد و از قسمت‌های مختلف پادگان، کلاس‌های یگانه قرارگاه عملیاتی در میدان صبحگاه و اماکن مختلف پادگان بازدید کرد.
همچنین در پایان امیر کیومرث شرفی فرمانده قرارگاه عملیاتی 28 کردستان گزارشی از فعالیت‌های روزانه و برنامه‌های آموزشی قرارگاه و یگان‌های تابعه را در حضور فرمانده کل ارتش ارائه نمود.