سرلشکر فیروزآبادی در مراسم تودیع و معارفه وزیر دفاع: «اعتدال» اصول را تغییر نمی‌دهد بلکه تاکتیک‌ها را با حکمت پیگیری می‌کند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، همزمان با خجسته میلاد با سعادت حضرت معصومه(س) مراسم معارفه سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و تودیع سردار احمد وحیدی با حضور سردار سرلشکر سید حسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ، سردار شیرازی رئیس دفتر نظامی فرماندهی معظم کل قوا و فرماندهان و مسئولان لشکری و کشوری برگزار شد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این مراسم طی سخنانی با بیان اینکه مهمترین نکته ای که امام خامنه ای برای این مرحله از انقلاب بیان فرمودند حفظ جهت گیری هاست، گفت: در مسئولیت های جدید باید به راهی که امام و شهدا پیش گرفتند، پایبند باشیم.
ایشان با تأکید بر اینکه ولایت فقیه ستون و خیمه انقلاب اسلامی است، خط امام خمینی (ره) را برگرفته از اسلام ناب محمدی(ص) و ولایت اهل بیت (ع) دانست و گفت: در جمهوری اسلامی ایران، قانون اساسی و ارکان نظام بر این خط و مسیر استوار است.
سرلشکر بسیجی دکتر فیروزآبادی با بیان اینکه سردار وحیدی از فرماندهان برجسته سپاه و با سابقه رزمی درخشان است، گفت: در دوران وزارت این سردار بزرگ کارهای خوبی انجام شد، خوشحالیم که سردار دهقان نیز که تجربه کافی در این کار دارد وزارت خود را آغاز کرد.
ایشان تأکید کردند: این وزارتخانه با سابقه ارزشمندی که دارد باید از دانشمندان و متخصصان کارآمد و زبده در تقویت زیرساخت ها، طراحی ها و ساخت تجهیزات نظامی استفاده کند.
رییس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه کارنامه وزارت دفاع پس از پیروزی انقلاب اسلامی از جمله در دفاع مقدس و پس از دفاع مقدس کارنامه ای درخشان است، گفت: همه باید به وزیر جدید کمک کنند.
سرلشکر بسیجی دکتر فیروزآبادی خطاب به سردار دهقان افزود: نیروهای مسلح چشم به راه مطالبات و اولویت های خود هستند.
ایشان تأکید کرد: اعتدال مشی دولت آقای روحانی است و این یعنی همان تدبیر و امید و انتخاب تاکتیک مناسب برای زمان و مکان مناسب و دوری از افراط و تفریط.
ایشان گفتند: اعتدال، اصول را تغییر نمی دهد بلکه با ذوق و سلیقه، تاکتیک ها را با حکمت پیگیری می کند.
سرلشکر بسیجی دکتر فیروزآبادی گفت: وزارت دفاع پیشرو در علم و فناوری است و نقش مهمی در استحکام داخلی نظام دارد و یکی از دستگاه های راهبردی ایران اسلامی است.
ایشان در پایان به این نکته اشاره داشتند: امروز که مسئولیت در وزارت دفاع جابجا می شود باید تدابیر فرمانده معظم کل قوا درباره استفاده از ظرفیت های بالای کشور مد نظر قرار گیرد.