سفر هیئت اعزامی از دانشکده دفاع ملی هند به جمهوری اسلامی ایران | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

در راستای توسعه تعاملات بین المللی مراکز آموزشی نیروهای مسلح، هیئت 14 نفره اعزامی از دانشکده دفاع ملی هند به سرپرستی یکی از استادان دانشکده بنام سرلشکر آنيل پ.دره (Anil P. Dere) و تعداد 13 نفر از دانشجويان دوره پنجاه و هفتم جنگ و امنيت ملي آن دانشکده، از روز شنبه، چهارم شهریور 1396 الي پنجشنبه، نهم شهریور 1396 به مدت 5 روز با میزبانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، از جمهوری اسلامی ایران بازدید نمودند.

هدف هیئت مذکور از این بازدید تکمیل فرآیند مطالعاتی و آموزش­های نظری دانشجویان و آشنایی با دیدگاه­های راهبردی ج.ا.ایران در حوزه­ های مرتبط با امنیت ملی به­ خصوص تحولات منطقه ­ای در حوزه همسایگان منطقه ­ای هندوستان،  آشنایی با فرهنگ و تمدن ایران اسلامی و شناخت مشترکات متعدد فرهنگی بین دو کشور، و زمینه سازی توسعه روابط بین دانشگاه­های دفاع ملی دو کشور بود.

به­ منظور دستیابی به اهداف یادشده، دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی با همکاری ستادکل نیروهای مسلح و سازمان­های نظامی و انتظامی ذیربط نسبت به برنامه ­ریزی متناسب با اهداف و نیازهای هیئت اقدام نموده و ضمن انجام هماهنگی جهت دیدار و گفتگوی هیئت با مقامات و مسئولان ذیربط لشکری و کشوری، بازدید از مراکز آموزشی نیروهای مسلح و مراکز فرهنگی شهر تهران و اصفهان را نیز در دستور کار قرارداد.

اهم دیدارها و بازدیدهای انجام شده هیئت عبارتند از:

الف) دیدارها: رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی، معاونت روابط بین الملل ستاد کل ن.م، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش ج.ا.ا، فرمانده دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش ج.ا.ا، دیدار و نشست علمی با معاونین وزارت امور خارجه و اقتصاد، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی دانشگاه و میزگرد علمی

ب) بازدیدها: بیت و حسینیه حضرت امام خمینی (ره)، کاخ موزه سعدآباد، برج میلاد، پل طبیعت، بوستان آب و آتش، باغ کتاب، شهر تاریخی اصفهان

در خاتمه این بازدید رئیس هیئت و یکایک اعضاء از برنامه ریزی شایسته و میزبانی بی نظیر ج.ا.ایران ابراز قدردانی نموده و اعلام داشتند که خاطره­ ای بسیار عالی از سفر به ایران اسلامی به همراه خود به کشورشان خواهند برد. همچنین ایشان اظهار امیدواری نمودند که این سفر زمینه­ ساز توسعه­ ی تعاملات دو دانشگاه شود.

هیئت مذکور در صبح روز پنجشنبه، نهم شهریور 1396 ج.ا.ایران را به مقصد هندوستان ترک نمود.

سفر هیئت اعزامی از دانشکده دفاع ملی هند به جمهوری اسلامی ایران