سفر هیئت مطالعاتی دانشگاه دفاع ملی پاکستان به ج.ا.ایران | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

گزارش بازدید هیئت مطالعاتی دانشگاه دفاع ملی پاکستان از جمهوری اسلامی ایران

برابر روال همه ساله که هیئت­ های مطالعاتی دانشگاه دفاع ملی کشور دوست و برادر پاکستان برای تکمیل مراحل مطالعاتی و محیط شناسی بین­المللی به جمهوری اسلامی ایران مسافرت می­ نمایند، در سال جاری نیز هیئتی هیجده نفره به سرپرستی سرتیپ زمینی احسان محمود خان و همراهی دو نفر از اساتید این دانشگاه، در راستای انجام سفر مطالعاتی برون مرزی (Foreign Study Tour) از تاریخ 1397/01/26 به مدت شش روز با میزبانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی از جمهوری اسلامی ایران بازدید نمودند.

در ترکیب دانشجویان این هیئت مطالعاتی، تعداد 11 نفر افسران پاکستانی از نیروهای سه گانه ارتش پاکستان، یک نفر غیرنظامی از مدیران راه­­آهن پاکستان وسه نفر افسر از کشورهای چین، نیجریه و بنگلادش حضور داشتند.

در این سفر مطالعاتی دیدارها و بازدیدهای علمی، فرهنگی و تفریحی متنوعی پیش­بینی و برگزار شد که اهم این برنامه­ ها عبارت بودند از:

الف – دیدار و گفتگو با مقامات و مسئولان کشور:

1. رئیس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی
  2. رئیس اداره روابط بين الملل ستادکل نیروهای مسلح
  3. معاون وزيرخارجه و رئيس مركز مطالعات سیاسی و بین الملل وزارت امور خارجه
  4. معاون اموربین الملل وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
  5. فرمانده دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش ج.ا.ا
  6. دبیر کل مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی دانشگاه و رؤسای پژوهشکده­ های دانشگاه
  7. دیدار با رئیس پژوهشکده امنیت ملی و برگزاری نشست علمی در یکی از موضوعات منطقه­ ای

ب – بازدیدهای علمی، فرهنگی و تفریحی:

1. دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و برگزاری نشست علمی آینده­ پژوهی
  2. دانشگاه جامع امام حسین (علیه ­السلام)
  3. دانشکده فرماندهی و ستاد ارتش ج.ا.ا
  4. نمایشگاه تولیدات دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
  5. نمایشگاه پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا
  6. موزه انقلاب اسلامي و دفاع مقدس
  7. بیت، حسینیه و مرقد مطهر حضرت امام خمینی (رحمت الله)
  8. زیارت امامزاده صالح (تجریش)
  9. کاخ موزه­ سعد آباد
  10. برج میلاد
  11. پل طبيعت
  12. پلانتاریوم تهران
  13. بازار سنتی تجریش و برخی مراکز خرید سطح شهر (بویژه مراکز عرضه محصولات و صنایع دستی)

در این سفر هیئت پاکستانی علاوه بر آگاهی از مواضع و دیدگاه­ های جمهوری اسلامی ایران در موضوعات منطقه­ای و بین­ لمللی از منظر مسئولان کشور، از نزدیک با پیشرفت­ های کشور در حوزه­ های مختلف آشنا، راه­ های گسترش روابط دو کشور در حوزه های گوناگون را بررسی و ظرفيت­ها و توانمندی­ های علمی مراکز آموزش نیروهای مسلح کشور برای توسعه تعاملات آموزشی و پژوهشی میان نیروهای مسلح دو کشور را تحلیل نمودند.

هیئت پاکستانی در تاریخ 1397/01/31 پس از شش روز اقامت در تهران، کشور را به مقصد بعدی سفر مطالعاتی برون مرزی (انگلستان) ترک نمود.

برای دریافت گالری عکس سفر هیئت مطالعاتی دانشگاه دفاع ملی پاکستان به ج.ا.ایران  بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

سفر هیئت مطالعاتی دانشگاه دفاع ملی پاکستان به ج.ا.ایران