سیدافقهی: پویایی امروز جهان اسلام ریشه در انقلاب اسلامی دارد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

سیدافقهی: پویایی امروز جهان اسلام ریشه در انقلاب اسلامی دارد

سیدافقهی:
پویایی امروز جهان اسلام ریشه در انقلاب اسلامی دارد
یک کارشناس مسائل خاورمیانه با تاکید بر اینکه با وجود تمامی موانع و چالش ها هر روز شاهد حرکت بالنده تر جهان اسلام هستیم، گفت: به گواهی خود دشمنان، این پویایی و بالندگی ریشه در انقلاب اسلامی دارد.
سیدهادی سیدافقهی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی همایش بین المللی "نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی"، اظهار کرد: به لحاظ جمعیتی می توان گفت مسلمانان موزائیک وسیعی از جهان را به خود اختصاص داده اند، اگر فرض کنیم جمعیت کل جهان 6 میلیارد نفر باشد و از این میان یک میلیارد و 750 نفر مسلمان، با توجه به فراوانی و حضور آنها در تمام سطح جهان باید گفت این مسئله جمعیت به عنوان یکی از ظرفیت های اسلام به شمار می رود.
وی افزود: نقش جمعیت از حیث گسترش آموزه های دینی و اسلامی در تمدن کنونی جهان مهم بوده و کسی نمی تواند منکر این حقیقت شود، در واقع باید گفت امروز فیلسوفان و دانشمندان غرب بر این مقوله گواهی می دهند که علوم اسلامی عامل پیشرفت علوم در غرب شده است.
این کارشناس مسائل خاورمیانه خاطرنشان کرد: با توجه به تحولات عصر نوین و انفجار اطلاعات، قطعا جهان اسلام در حوزه نرم می تواند خدمات موثری را در مسیر هدایت جوامع ارائه دهد.
سیدافقهی با بیان اینکه در مسیر تحول خواهی جهان اسلام همواره فراز و نشیب ها و مشکلات فراوانی وجود داشته است، گفت: با وجود ارائه خدمات از سوی تمدن اسلامی در طی قرن ها به جامعه بشری از جمله غرب، امروز شاهد توطئه ها و برنامه ریزی های آنان علیه اسلام هستیم و مسلمان کشی و قتل عام در بوسنی و هرزگوین، میانمار و آفریقای مرکزی از این قاعده مستثنا نیست.
جهان اسلام هر روز بالنده تر در مسیر تحول قدرت جهانی حرکت می کند
وی با تاکید بر اینکه با وجود تمامی موانع و چالش ها هر روز شاهد حرکت بالنده تر جهان اسلام هستیم، گفت: به گواهی شخص دشمنان ما، این پویایی و بالندگی ریشه در انقلاب اسلامی دارد.
کارشناس مسائل خاورمیانه در ارتباط با چالش ها و فرصت های پیش روی اسلام در مسیر تحول قدرت جهانی در یک هندسه جدید تصریح کرد: باید چالش ها و تهدیدها را در دو بخش خارجی و داخلی بررسی کرد که در بخش خارج از قلمرو اسلام، مهم ترین مسئله استکبار است.
چالش ها و آسیب ها دنیای اسلام در تحول هندسه قدرت جهانی
سیدافقهی افزود: آمریکا و صهیونیسم بین الملل نقش عمده را در این مسیر ایفا کرده البته باید بگویم مراد از صهیونیسم بین الملل فقط رژیم نامشروع اسرائیل نبوده بلکه به برخی از ایادی های انان در کشورهای عربی نیز اطلاق می شود که به طور جدی فرهنگ و تمدن اسلامی را مورد هدف قرار داده اند.
وی خاطرنشان کرد: چالش های درونی متاسفانه زیاد بوده که در راس آن مسئله تروریسم قرار دارد و به دروغ و با نیرنگ آن را منتسب به اسلام کرده اند، امروز می بینیم که مسئله تروریسم با آتش فتنه انگیزی و غیرعقلانی خود در تلاش است تا اسلام را به چالش بکشد، این اقدامات خشونت آمیز تکفیری ها به عنوان سلف صالح ضربه مهلکی بر جهان اسلام وارد می کند که مهمترین آن در میان فرق و مذاهب است.
این کارشناس مسائل خاورمیانه تاکید کرد: از دیگر مسائل و چالش ها ترسیم کردن چهره زشت و متحول از اسلام به غرب بوده تا این دستمایه آنان شود و به جهان اعلام کنند این نتیجه حکومت اسلامی است در حالی که باید گفت همه می دانند که اتاق فکر و مدیریت و رهبری جریان های تکفیری به دست استکبار است.
سیدافقهی گفت: از مجموع این مسائل می توان دریافت که امروز جهان اسلام در مسیر تحول قدرت جهانی با چالش های فراوانی روبه رو بوده و البته با درایت و آگاهی می تواند از این پیچ تاریخی عبور کرده و همان طور که تاکنون اینگونه بوده در هندسه جدید جهانی موثر باشد.