شمس دولت آبادی: یک شبکه جهانی برای تعاملات توانمندسازی علمی جهان اسلام ایجاد شود | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

شمس دولت آبادی:
یک شبکه جهانی برای تعاملات توانمندسازی علمی جهان اسلام ایجاد شود
رئیس کمیته علمی همایش "هندسه قدرت جهانی" گفت: پیشنهاد شد که یک شبکه جهانی برای تعاملات و توانمندسازی علمی ایجاد شود و مقرر شد سرمایه گذاری بیشتری در زمینه توسعه علم و دانش در جوامع مسلمان صورت گیرد.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی، محمدرضا شمس دولت آبادی در مراسم اختتامیه در مرکز همایش های صدا و سیمااظهار کرد: با وجود تاکید اسلام بر اهمیت علمی، فاصله دنیای اسلام با سطح نخست علمی دنیا متاسفانه زیاد است.
وی افزود: این در حالی است که اسلام از پیشینه قوی در طول علم در سراسر دنیا برخوردار بوده لذا در نشست تخصصی چالش ها و فرصت های هندسه قدرت جهان اسلام با تاکید بر جهاد علمی بر توانمندی های علمی جمهوری اسلامی در زمینه فراوری های پیشرفته مانند بیوتکنولوژی و هوافضا تاکید شد.
رئیس کمیته علمی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی خاطرنشان کرد: همچنین در این نشست پیشنهاد شد که یک شبکه جهانی برای تعاملات و توانمندسازی علمی ایجاد شود و مقرر شد سرمایه گذاری بیشتری در زمینه توسعه علم و دانش در جوامع مسلمان صورت گیرد.
شمس دولت آبادی گفت: علوم انسانی در مقابله با تهاجم های دشمنان بسیار نقش قابل توجهی دارد چرا که در استراتژی های تعیین شده برای دنیای امروز پایه های آن بر علوم انسانی بنا شده از این رو لازم است تا بازنگری جدی در علوم انسانی صورت پذیرد.
وی ادامه داد: باید تلاش کرد برای تربیت اساتید علوم انسانی که با ارزش های اسلامی به صورت کامل آشنا بوده و همچنین بر استفاده از اساتید برجسته اسلامی در حوزه علوم انسانی و ایجاد شبکه مجازی در حوزه علوم انسانی تاکید می شود.
رئیس کمیته علمی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی گفت: این نشست حوزه تاثیر جنگ نرم در هندسه قدرت جهانی را نیز بررسی کرده چراکه جنگ نرم در زمینه های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بوده وچالش اصلی در هندسه قدرت جهانی این مسئله است.
شمس دولت آبادی تاکید کرد: لذا توجه به جنگ نرم بسیار مهم بوده چرا که به ابزاری از سوی دشمنان در تخریب چهره اسلام تبدیل شده است.
انتهای پیام/