شهادت ۷ فلسطینی در تظاهرات نوار غزه | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

شهادت ۷ فلسطینی در تظاهرات نوار غزه

روز شنبه ۷ مهر ماه در چندین نقطه از مرزهای نوار غزه با فلسطین اشغالی، بیش از ۲۰ هزار نفر به دعوت گروه حماس علیه رژیم اشغالگر قدس تجمع کرده و اقدام به تظاهرات نمودند. ارتش رژیم صهیونیستی در واکنش به این تجمعات، اقدام به پرتاب گاز اشک­آور نموده و به سوی معترضان شلیک کرده است. ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که نیروی هوایی این رژیم، دو بار به مواضع حماس در نوار غزه حمله کرده است. گفته می­شود که معترضان فلسطینی‌ خواستار پایان محاصرۀ ۱۲ سالۀ نوار غزه هستند.

افزون بر این، آن­ها خواهان بازگشت به سرزمین مادری خود، شهرها و روستاهای خود هستند. این روستاها و شهرها اکنون در تصرف رژیم صهیونیستی است. معترضان فلسطینی می‌گویند که صدها هزار نفر در جریان تأسیس دولت نامشروع اسرائیل به سال ۱۹۴۸، مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند و آن‌ها باید این حق را داشته باشند که به سرزمین مادری خود برگردند. اما رژیم صهیونیستی  درخواست و مطالبات فلسطینی‌ها را رد می‌کند.

منبع خبر: Aljazeera

شهادت ۷ فلسطینی در تظاهرات نوار غزه