شورشیان سوری با ایجاد منطقه حائل در ادلب به صورت مشروط موافقت کردند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

شورشیان سوری با ایجاد منطقه حائل در ادلب به صورت مشروط موافقت کردند

جبهۀ آزادی­بخش ملی سوریه با ایجاد یک منطقۀ حائل نظامی در منطقۀ ادلب با این شرط موافقت کرده که همچنان بتواند مسلح باقی بماند و مجبور به واگذاری سلاح‌های خود نباشد. شورشیان می‌گویند: «ما جوانب احتیاط را رها نمی­کنیم و هنگام خروج از منطقه گوش به زنگ خواهیم بود که آیا خیانتی از سوی رهبران سوریه یا متحدانشان، ایران و روسیه در مورد توافقمان صورت خواهد گرفت یا نه.» جبهۀ آزادی­بخش ملی سوریه می‌گوید که با متحد خود، یعنی ترکیه به صورت نامحدود همکاری می‌کند تا از پیامدهای فاجعه‌بار عملیات بزرگ ارتش سوریه علیه ادلب، بزرگ‌ترین و آخرین پایگاه شورشیان جلوگیری کند. جبهۀ آزادی­بخش ملی سوریه از سه گروه «جبهۀ نجات سوریه»، «جیش‌الاحرار» و «صقورالشام» متشکل شده است. ترکیه، حامی گروه‌ها‌ی شورشی سوریه و روسیه که پشتیبان دولت قانونی سوریه است، با هم بر سر ایجاد منطقۀ ‌حائل ۱۵ تا ۲۰ کیلومتری از اواسط ماه قبل به توافق رسیده‌اند. هدف آن‌ها از ایجاد چنین منطقه‌ای جلوگیری از عملیات بزرگ ارتش سوریه با پیامدهای فاجعه‌بار آن برای ساکنان این منطقۀ هم‌مرز با ترکیه است. ترکیه بیم آن دارد که با عملیات نظامیان دولتی سوری باز هم با موج جدید آوارگان روبرو شود.

منبع خبر: Reuters

شورشیان سوری با ایجاد منطقه حائل در ادلب به صورت مشروط موافقت کردند