صددرصد آنچه را که در چرخه دفاعی مورد نیاز نیروی زمینی است، می‌توانیم خودمان تولید کنیم | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش در مراسم رونمایی از کتاب «الگوی فرماندهی مطلوب» که صبح امروز در ستاد نزاجا برگزار شد، اظهار داشت: فرماندهی در نیروی زمینی بر اساس سه اصل ولایت‌مداری، عدالت‌محوری و شایسته‌سالاری است.

وی ادامه داد: امروز ما اعتقاد داریم در زمان غیبت ولی عصر (عج) صراط مستقیم، پیروی از ولایت مطلقه فقیه است.

امیر حیدری با اشاره به محتویات کتاب الگوی فرماندهی مطلوب خاطرنشان کرد: محتوای کتاب الگوی فرماندهی مطلوب یک دانشنامه کامل است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: 17 اسفند 93 نخستین همایش الگوی فرماندهی مطلوب برگزار شد و تاکنون چندین دوره از این همایش در سال‌های گذشته برگزار شده است.

وی اظهار داشت: مطالبات فرمانده معظم کل قوا از نیروهای مسلح در کتاب «الگوی فرماندهی مطلوب» گردآوری شده است.