صهیونیست ها نگران آینده خود هستند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

سردار سرتیپ پاسدار دکتر احمد وحیدی رییس دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی در واکنش به نمایش تبلیغاتی نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران گفت: اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی مضحک بود و وی تاکنون چندین بار اینگونه نمایش‌ها داشته است.

سردار وحیدی ادامه داد: وی ادعا کرده که در سوله‌ای در بیابانی در منطقه شورآباد اسنادی پیدا کرده است؛ با کمترین سطح عقل، انسان متوجه می‌شود که هیچ کس اسنادش را در بیابان جاسازی نمی‌کند.

رییس و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی تاکید کرد: بهتر بود وی قبل از بیان چنین صحبت‌های تمسخرآمیزی با مشاورهای خودش صحبت می‌کرد؛ این صحبت‌های بی‌اساس و بی‌ارزش موجب تمسخر ایشان از سوی افکار عمومی و مردم ایران و جهان شده است.

سردار وحیدی خاطرنشان کرد: صهیونیست‌ها در مورد آینده خود بسیار نگران هستند و سعی می‌کنند نگرانی خود را از طریق اینگونه موضع‌گیری‌ها جبران کنند. رژیم صهیونیستی امروز درگیر مشکلات فراوانی است؛ از طرفی درگیر انتفاضه است و نتوانسته از پس فلسطینی‌ها بربیاید. امروز بعد از روشن شدن مسائل سوریه و آرامشی که در این کشور به وجود آمده، آنان بسیار نگران تغییر معادلات به ضرر خودشان هستند و وضعیت خوبی در افکار عمومی جهان ندارند.

صهیونیست ها نگران آینده خود هستند