عربستان ظرفیت ایجاد تهدید علیه ایران را ندارد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

سرلشکر پاسدار دکتر سیدرحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در اجتماع 2000 نفری دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش گفت: عوامل قدرت ملی ما نسبت به عوامل قدرت ملی عربستان برتری دارد و عربستان ظرفیت ایجاد تهدید علیه ایران ندارد. وی اضافه کرد: عوامل قدرت ملی ما نسبت به عوامل قدرت ملی عربستان برتری دارد و عربستان ظرفیت ایجاد تهدید علیه ایران ندارد و در صورتی که توان نظامی عربستان توان برتری بود می توانستند بر حوثی‌ها در یمن پیروز شوند در حالی که آنها بمدت سه سال است در جنگ نابرابر دریمن مغلوب شده اند و شکست خورده اند.

وی افزود: در جنگ نظامی فقط تجهیزات نظامی ملاک نیست، ما ثابت کردیم که در جنگ تحمیلی فقط تجهیزات ملاک برتری نیست و صدام را دیدیم که به چه روزی افتاد و همه می‌دانند که تهدیدکننده‌های ایران چقدر آسیب پذیر هستند.

صفوی ادامه داد: البته ارتش و سپاه ما بایستی روز به روز قوی‌تر شود و قوی شدن نیروهای مسلح علاوه بر بعد تجهیزات در بعد مدیریت و تاکتیک های نظامی و مجموعه توان رزمی است.

عربستان ظرفیت ایجاد تهدید علیه ایران را ندارد