عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: همدلی و هم افزایی جامعه اسلامی باعث قدرتمند شدن آن‌ها می شود | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
همدلی و هم افزایی جامعه اسلامی باعث قدرتمند شدن آن‌ها می شود
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در شرایط فعلی همدلی و هم افزایی جامعه اسلامی باعث قدرتمند شدن و تاثیرگزاری بیشتر آن‌ها می شود.
محمد آشوری در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی همایش بین المللی" نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی" اظهار کرد: در شرایط کنونی که ظلم و ستم به مسلمانان در نقاط مختلف جهان افزایش یافته است و مسلمانان در کشورهایی مانند آفریقای مرکزی، فلسطین و سوریه و همچنین شرق آسیا روی آسایش و امنیت را نمی بینند هم افزایی و همدلی جامعه اسلامی بسیار مهم و اساسی به شمار می رود.
وی افزود: در هر زمانی که مسلمانان وحدت و یکپارچگی خوبی با یکدیگر داشته‌اند شاهد قدرتمند تر شدن آنها بوده‌ایم و دشمن از این مسئله واهمه دارد بنابراین اجازه همگرایی امت اسلام را از طرق مختلف نمی دهد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برگزاری این همایشی را تلاشی در جهات افزایش همبستگی کشورهای اسلامی قلمداد و خاطرنشانکرد: اجلاس های این چنینی راه را بر فتنه انگیزی دشمنان دنیای اسلام برای جلوگیری از وحدت جامعه اسلامی می بندد و باعث می شود که میزان تاثیرگذاری آنها در معادلات جهانی افزایش یابد.
آشوری با تاکید بر فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص تغییر در شرایط در هندسه جهانی افزود: همانطور که مقام معظم رهبری به درستی اشاره کرده‌اند در برهه کنونی با توجه به مشکلاتی کشورهای قدرتمند جهان با آن دست به گریبان شده‌‌‌اند و همچنین تحولات مختلفی که در جهان در حال روی دادن است هندسه جدیدی برای تاثیرگذاری در جهان در حال شکل گیری است.
وی در ادامه گفت: با توجه به این تغییرات و در نظر داشتن این نکته که جامعه اسلامی هم بر مبنای قوی اعتقادی بنا شده است باید شرایطی فراهم شود که جامعه اسلامی بتواند نقش موثر و تعیین کننده خود را بر معادلات آینده جهان داشته باشد بر همین اساس در برهه حساس کنونی هم اندیشی شخصت‌های برجسته کشورهای اسلامی بسیار مهم و حائز اهمیت است.
عضوکمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به نقش موثر جمهوری اسلامی در مبارزه با استکبار جهانی در طول 35 سال اخیر گفت: جمهوری اسلامی ایران در میان کشورهای اسلامی و در طول 35 سال گذشته همواره در صف اول مبارزه با استکبار جهانی بوده است و این مسئله بر خیزش‌های بیداری اسلامی در چند سال اخیر هم اثر گذار بوده است.
آشوری در پایان اضافه کرد: با توجه به این مسئله برگزاری این همایش در کشور ما می تواند تجربیات موفق جمهوری اسلامی در ظلم ستیزی را در اختیار دیگر کشورهای اسلامی قرار دهد.