فرماندۀ نیروی زمینی ارتش: نیروهای مسلح در عرصه‌های دفاعی خودکفا هستند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

فرماندۀ نیروی زمینی ارتش: نیروهای مسلح در عرصه‌های دفاعی خودکفا هستند

فرماندۀ نیروی زمینی ارتش گفت: امروز نیروهای مسلح در تمام عرصه‌های دفاعی روی پای خود ایستاده‌اند و ما می‌توانیم این توانمندی‌های دفاعی را در اختیار کشورهای دوست و برادرمان قرار دهیم.

امیر سرتیپ «کیومرث حیدری»، فرماندۀ نیروی زمینی ارتش در جریان بازدید از نمایشگاه ایده‌پردازی شهید نامجو گفت: با توجه به تدابیر و اوامر فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) یکی از عرصه‌های مهم روی پای خود ایستادن، خودکفایی در عرصۀ دفاعی است؛ لذا ما تمام کسانی را که در یگان‌های نیروی زمینی دارای اندیشه‌ هستند و می‌توانند استعدادهای خود را در قالب اختراعات و طرح‌های نو بروز دهند، برای فعالیت و همکاری تشویق و ترغیب می‌کنیم.

وی افزود: طرح‌های ارائه شده نیز در قالب این جشنواره هر 6 ماه یک بار در تهران به نمایش گذاشته می‌شود و داوران و بهره‌برداران عرصه‌های مختلف دفاعی از این دستاوردها بازدید می‌کنند و آنچه که مورد نیازشان باشد را تولید و به چرخه دفاعی وارد می‌کنند.

فرماندۀ نیروی زمینی ارتش گفت: امروز نیروهای مسلح و نیروی زمینی ارتش، در تمام عرصه‌های دفاعی روی پای خودشان ایستاده‌اند و ما می‌توانیم این توانمندی‌های دفاعی را در اختیار کشورهای دوست و برادرمان قرار دهیم.

امیر حیدری تصریح کرد: ما در قالب طرح لبیک 28 از تمام شرکت‌های دانش‌بنیان برای مشارکت در این جشنواره دعوت کرده‌ایم و امروز ارتباط خوبی با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان داریم و این دستاوردها می‌تواند علاوه بر نیروهای مسلح در اختیار سایر اقشار جامعه هم قرار بگیرد.

در این مراسم از چهار دستاورد نیروی زمینی ارتش رونمایی شد. نام و جزئیات دستاوردهای رونمایی شده به شرح زیر است:

پهپاد عمود پرواز هدهد 4:

پهپاد عمود پرواز هدهد ۴ پرنده‌ای بدون سرنشین با برد عملیاتی ۱۰۰ کیلومتر و مداومت پروازی چهار ساعت است. وزن برخواست این پرنده ۲۰ کیلوگرم عنوان شده است. این ‌کوادکوپتر توسط گروه پهپاد حضرت ولی عصر (عج) نیروی‌ زمینی ارتش با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی و تولید شده است.

سامانۀ کنترل و فرماندهی:

سامانۀ کنترل و فرماندهی، امکان برقراری ارتباط صوت، تصویر و دیتا بین یگان‌های عملیاتی را بین کد و رمز در بستر شبکه فراهم می‌کند. این سامانه که به‌صورت نرم‌افزار است، قابلیت نصب روی تمام دستگاه‌هایی را که به سیستم رایانه‌ای متصل هستند، دارا است.

جعبۀ مهمات نسوز:

این جعبه دارای پوشش ضد حریق، ماهیت ضد آب و ضد ضربه است که تا ۱۲۰۰ درجه سانتیگراد دوام‌آوری دارد. این جعبه دارای کاربردهای مختلف نظیر روکش ادوات زرهی است.

لولۀ شبیه‌ساز شده ۱۵۵ میلی‌متری N۴۵:

این لوله به‌وسیلۀ نیکل فسفور پوشش‌دهی شده، این پوشش باعث می‌شود خردگی داخل لوله‌های توپ کاهش یافته و عمر قانونی آن‌ها ۴۰ درصد افزایش می‌یابد. همچنین استفاده از این پوشش شیمیایی اصطکاک میان لوله و گلوله را شش برابر نسبت به حالت معمول کاهش داده و باعث افزایش سرعت ابتدایی گلوله می‌شود.

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران

فرماندۀ نیروی زمینی ارتش: نیروهای مسلح در عرصه‌های دفاعی خودکفا هستند