فرماندۀ کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به ترامپ: هرگز ایران را تهدید نکن | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

فرماندۀ کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به ترامپ: هرگز ایران را تهدید نکن/ ناله‌های از سر ترس ملوانان آمریکایی در آب‌های خلیج‌فارس هنوز شنیدنی است

سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری  فرماندۀ کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح روز یکشنبه (13 آبان 97) در مراسم راهپیمایی ضد استکباری 13 آبان و روز دانش‌آموز، مقابل لانۀ جاسوسی آمریکا، اظهار داشت: «خدای بزرگ را بی‌نهایت سپاسگزاریم که توفیق درک عظمت اسلام و حاکمیت اسلامی تحت امر ولایت فقیه را به ما عطا فرمود و روزهای فراوانی را در این انقلاب به‌عنوان یوم‌الله شاهد بودیم.»

سرلشکر جعفری بیان داشت: «در 13 آبان سه حادثۀ تاریخی و مهم رخ داده است که نشان‌دهندۀ قداست و اهمیت این روز و به قول مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) بیانگر چالش عمیق و مستمر ملت ایران با آمریکای جهانخوار است.»

سردار سرلشکر جعفری با طرح این پرسش که چرا 13 آبان اهمیت دارد، یادآور شد: «13 آبان روز فرو ریختن هیمنۀ سلطۀ آمریکایی و استکبار جهانی در ایران و سراسر دنیا است. چون 13 آبان نماد مبارزۀ ملت ایران با استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای جهانخوار و غارتگر است. 13 آبان روزی است که هیمنۀ پوشالی آمریکا در ایران شکسته شد و با اشغال این لانۀ جاسوسی و بیرون راندن بقایای آمریکایی‌های زورگو و حیله‌گر کشورمان از لوث وجود آن‌ها پاکسازی شد.»

وی خطاب به جوانان گفت: «اگر در 13 آبان سال 58 بساط لانۀ جاسوسی آمریکا جمع نمی‌شد، قطعاً انقلاب ما به 40 سالگی خود نمی‌رسید و آمریکا این شیطان بزرگ می‌توانست با هدایت مستقیم عناصر داخلی و حمایت مستقیم از لیبرال‌ها و تکنوکرات‌های غرب‌گرا در همان دهۀ اول انقلاب اسلامی را با شکست مواجه کند. این موضوع قابل توجه و تأمل است برای آن‌ها که امروز به‌دنبال مذاکره و ارتباط با آمریکا هستند.»

منبع خبر: پایگاه خبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

فرماندۀ کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به ترامپ: هرگز ایران را تهدید نکن