فرماندۀ کل قوا: ملت ایران از اخم آمریکا نهراسید و آن را به شکست و عقب‌نشینی کشاند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، فرماندۀ معظم کل قوا صبح روز یکشنبه (18 شهریور 1397) در شانزدهمین مراسم مشترک دانش‌آموختگی و تحلیف دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران، لباس ارتش را لباسی مبارک و افتخار آفرین نامیدند و با اشاره به سیاست‌های شرارت‌بار استکبار برای ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه تأکید کردند: جمهوری اسلامی و ملت ایران با ایستادگی در مقابل آمریکا ثابت کرده است اگر ملتی از اخم و تشر زورگویان نترسد و به توانایی‌های خود اعتماد و اتکا کند، ابرقدرت‌ها را به عقب‌نشینی و شکست می‌کشاند.

در ابتدای این مراسم که در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) در نوشهر برگزار شد، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) با حضور بر مزار شهیدان گمنام و قرائت فاتحه، به شهیدان سرافراز انقلاب و دفاع مقدس ادای احترام کردند.

رهبر معظم انقلاب سپس از یگان‌های مستقر در میدان سان دیدند.

فرماندۀ کل قوا در این مراسم، حضور هزاران جوان رشید و مؤمن در دانشگاه‌های ارتش را موجب امیدواری بیشتر هر انسان خردمند به آینده ایران خواندند و افزودند: بار سنگین آینده‌ی روشن میهن عزیزمان بر دوش جوانان است و جوانان غیور ارتشی، یکی از بخش‌های مهم و حساس این مسئولیت را بر عهده دارند.

ایشان ملت ایران را پرچمدار آزادگی و عدالت در جهان برشمردند و افزودند: نیروهای مسلح از چنین ملتی و چنین کشوری دفاع می کنند که باید این افتخار بزرگ را با همه وجود و با انگیزه‌های عمیق دینی و ملی ادامه دهند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به مردمان بسیاری که در کشورهای مختلف دوستدار عدالتند اما راهی برای ابراز عدالت‌خواهی و آزادی از چنگ استکبار ندارند، افزودند: در چنین دنیایی، جمهوری اسلامی و ملت ایران با زبان رسا و بدون هیچ پنهان‌کاری، ایستادگی خود را درمقابل ظلم و استکبار ابراز می کند و همین مسئله علت اصلی دشمنی ظالمان جهانی با ملت بزرگ ایران است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) با اشاره به ناامنی و بی‌ثباتی در مناطق مختلف جهان به‌ویژه منطقۀ غرب آسیا افزودند: استکبار و در رأس آن آمریکای ظالم و ستمگر، منافع خود را در گرو ایجاد جنگ‌های خانگی، افزایش و توسعه فجیع فعالیت‌های تروریستی و درگیری‌های منطقه‌ای می‌بینند و متأسفانه برخی کشورهای منطقه به آنها کمک می کنند.

رهبر انقلاب اسلامی جلوگیری از سربلندکردن یک قدرت اسلامی در منطقه را هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی خواندند و افزودند: آنها می دانند که پیام جذاب اسلام دفاع از مستضعفین و محرومین است، بنابراین از شکل‌گیری قدرتی بر مبنای اسلام بیمناکند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) ایستادگی مقتدرانه جمهوری اسلامی در مقابل استکبار را موجب شکست عمدۀ اهداف ظالمان جهانی در منطقه برشمردند و خاطرنشان کردند: تحلیلگران سیاسی و هوشمندان عالم از اینکه ایران با اتکاء به خداوند و تکیه بر قدرت ملی، قدرت‌های جهانی را در منطقه ناکام گذاشته است، شگفت زده‌اند و به این واقعیت اذعان می کنند.

رهبر انقلاب اسلامی، تهدید و اخم و تشر و قدرت نمایی در حرف و سخن را روش عمده قدرت‌های ستمگر برای ترساندن ملت‌ها خواندند و تأکید کردند: اگر ملتی از این روش‌ها نهراسید و با شجاعت و اعتماد و اطمینان به توانایی‌های خود در راه حق و عدالت حرکت کرد، ابرقدرت‌ها را وادار به عقب‌نشینی و شکست می‌کند.

ایشان جمهوری اسلامی را نمونه‌ای روشن از این واقعیت دانستند و خاطرنشان کردند: ۴۰ سال است ایران آماج خرابکاری‌های آمریکا و همدستانش قرار دارد اما اکنون از نهالی کوچک به درختی برومند و پرثمر تبدیل شده و با وجود اکراه شدید و اقدامات فراوان مستکبران، دل‌های ملتها را به پیام انقلاب جذب و جلب کرده و توطئه‌های آمریکا را در منطقه به شکست کشانده است.

رهبر انقلاب اسلامی، سوریه، عراق و لبنان را نمونه‌هایی از شکست توطئه‌های آمریکا در منطقه خواندند و افزودند: اینها نشانه‌هایی از قدرت پروردگار و صدق وعده‌های الهی است که می‌فرماید اگر خدا را یاری کنید، خدا شما را نصرت می‌دهد و ثابت قدم می دارد.

فرماندۀ کل قوا در بخش دیگری از سخنانشان نیروهای مسلح را به افزایش روزافزون ابتکارات، آمادگی‌ها و توانایی‌ها در میدان‌های علمی، سازمانی، رزمی و پیشرفت‌های گوناگون توصیه کردند و افزودند: براساس آیه شریفۀ قرآن هرچه می‌توانید بر قدرت خود بیفزایید که اقتدار شما دشمن را می‌ترساند و به عقب‌نشینی وا می‌دارد.

ایشان در بخش دیگری از سخنانشان همۀ مردم به‌ویژه جوانان را به مراقبت و جلوگیری از تأثیرگذاری وسوسه‌های دشمن در فضای عمومی زندگی توصیه کردند و افزودند: اجازه ندهید نفوذ دشمن درصفوف یکپارچه جوانان مؤمن اختلال ایجاد کند.

رهبر انقلاب تلاش‌های دشمنان در فضای مجازی و دیگر عرصه‌ها را مأیوسانه خواندند و افزودند: با وجود این دشمن به‌شدت در زمینه‌های مختلف فعال است که باید با هوشیاری، وحدت و تکیه بر خداوند در مقابل او ایستاد.

در این مراسم، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، معاون هماهنگ‌کننده ارتش، به‌پاس خدمات شایسته و صیانت از مرزهای آبی کشور در مدت تصدی فرماندهی نیروی دریایی ارتش، به دریافت نشان درجه یک فتح از دست فرماندۀ معظم کل قوا مفتخر شد.

در این مراسم فرماندهان، استادان و دانش‌آموختگان نمونۀ ارتش جوایز خود را از دست فرماندۀ معظم کل قوا دریافت کردند و نمایندگان دانشجویان و دانش‌آموختگان نیز درجه و سردوشی دریافت کردند.

سپس گوشه‌هایی از آمادگی عملیاتی دانشجویان ارتش به نمایش درآمد و یگان‌های حاضر در میدان از مقابل فرماندۀ کل قوا رژه رفتند.

همچنین در این مراسم امیرسرلشکر موسوی، فرماندۀ کل ارتش ضمن خیرمقدم، تأکید کرد: ارتش جمهوری اسلامی، همراه و هم‌افزا با دیگر نیروهای مسلح در خط مقدم دفاع از عزت و شرافت ملت ایران قرار دارد.

ناخدایکم کریم مصدری، فرماندۀ دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) نیز از فعالیت‌های دانشگاه‌های افسری ارتش گزارشی داد.

آخرین مرحله از شانزدهمین مراسم مشترک دانش آموختگی و تحلیف دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش به تمرین دریایی دانشجویی در حضور فرماندۀ کل قوا اختصاص داشت. در این تمرین ۸ مرحله‌ای در ساحل نوشهر، دانشجویان سال‌های دوم، سوم و چهارم گوشه‌هایی از آمادگی‌های خود را به نمایش گذاشتند.

در ادامۀ این مراسم در ارتباطی تصویری با ناو گروه ۵۶ مستقر در خلیج عدن، ناخدا دوم عرشه و ستاد محسن رزاقی از اقدامات این ناو گروه، ایجاد فضای امن برای تردد کشتی‌ها در آب‌های آزاد منطقه گزارش داد.

فرماندۀ کل قوا نیز با تقدیر و آرزوی توفیق بیشتر برای نیروهای مسلح ایران تأکید کردند: شما قادرید دریاهای اطراف ایران عزیز ما را با هوشمندی و شجاعت به امنیت کامل برسانید.

منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری