مسئول سیاست خارجی جنبش حماس در همایش "هندسه قدرت جهانی": باید با تفکرات صحیح آینده سیاسی جهان اسلام را ترسیم کنیم | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

مسئول سیاست خارجی جنبش حماس در همایش "هندسه قدرت جهانی":
باید با تفکرات صحیح آینده سیاسی جهان اسلام را ترسیم کنیم
مسئول سیاست خارجی جنبش حماس در همایش "هندسه قدرت جهانی" گفت: مخالفت با رژیم صهیونیستی فقط با حرف و عمل نمی تواند باشد و باید با تفکرات صحیح آینده سیاسی جهان اسلام را ترسیم کنیم.
به گزارش روابط عمومی همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی، اسامه بن حمدان در مرکز همایش های صدا و سیما اظهار کرد: در ابتدای ظهور اسلام پیامبر نوید داد که جهان تغییر خواهد کرد و ما نباید فراموش کنیم که همه چیز در دست خداست و این به خوبی در آیات قرآن قابل مشاهده و بررسی است.
وی افزود: همان طور که قرآن وعده داده رهبری و پیروزی برای مسلمین بوده و طاغوت شکستش قطعی است.
مسئول سیاست خارجی جنبش حماس خاطر نشان کرد: با بیداری اسلامی ملت های مسلمان به دنبال جایگاه واقعی خود بوده، درست است که موقعیت های جهانی اهمیت مهمی دارند اما دنیای اسلام به دنبال فرهنگ سازی نوین در جامعه جهانی هستند.
وی گفت: آنها همچنین به دنبال پی ریزی اشکال جدید اقتصادی و علمی در دنیای کنونی هستند. امت اسلامی با همه امکانات فرهنگی، نژادی، دینی خود مانند ایران اگر به دنبال ابداع باشند می توانند نقش پررنگ تری در تحولات داشته باشند.
مسئول سیاست خارجی جنبش حماس تاکید کرد: ما باید ملت های مسلمان را برای نویدبخشی به آینده تحریک کنیم و از ظرفیت های آنها استفاده کنیم. ما باید ببینیم آیا می توانیم نقش مسلطی در آینده جهان داشته باشیم.
وی اضافه کرد: از تمامی جوانب این موضوع قابل بررسی است. از این رو باید آمادگی خود را برای رسیدن به اهداف از طریق ضوابط مشخصی پی گیری کنیم. در دنیای آینده استبداد باید برچیده شود و نسل آینده ما باید ناامیدی ها را از خود دور کرده و به قابلیت های خود ایمان و باور داشته باشد.
اسامه بن حمدان در پایان خاطرنشان کرد: مخالفت با رژیم صهیونیستی فقط با حرف و عمل نمی تواند باشد و باید با تفکرات صحیح آینده سیاسی جهان اسلام را ترسیم کنیم این نقشه جز با بکارگیری توانمندی های موجود رخ نخواهد داد.
گفتنی است همایش بین المللی نقش دنیای اسلام در هندسه قدرت جهانی با حضور جمعی از نخبگان اندیشمندان، رهبران و متفکران جهان اسلام از 32 کشور جهان به مدت 2 روز در مرکز همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است.