مطرح‌کنندگان نوار دروغین ۸ میلیونی به‌دنبال ایجاد شبهه و توهم در جامعه هستند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

مطرح‌کنندگان نوار دروغین ۸ میلیونی به‌دنبال ایجاد شبهه و توهم در جامعه هستند

حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی پیش از ظهر امروز پنجشنبه در حاشیه مراسم بزرگداشت مقام معلم که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، در پاسخ به سوالی درباره بررسی بودجه 92 در مجلس گفت: جزئیات هدفمندی را به صورت روشن در کمیسیون تلفیق بیان کردیم و نظرات کارشناسی را هم ارائه دادیم و نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق هم راضی بودند.
وی تصریح کرد: برای مبلغ یارانه‌ها دولت پیشنهادی را مطرح کرد که کمیسیون تلفیق آن را نپذیرفت و رقم دیگری را خود کمیسیون پیشنهاد داد که آن هم تصویب شد و قرار است در صحن علنی درباره تصویب نهایی آن رقم بحث و بررسی شود.
معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی در ادامه درباره سفرهای استانی هیئت دولت و اینکه گفته می‌شود این سفرها در ماه‌های پایانی جنبه تبلیغاتی دارد، اظهار داشت: اول باید این سوال را مطرح کرد که آیا دولت در این چند ماه اخیر باید کار کند یا کارهای خود را تعطیل کند؟ مشخص است کارهای دولت در سطح ملی است، بنابراین سفر می‌کند، در همایش‌ها شرکت می‌کند و دولت‌مردان نیز سخنرانی‌هایی دارند اما یک عده می‌خواهند این کارها را تبلیغاتی جلوه دهند.
میرتاج‌الدینی تاکید کرد:‌ دولت تا آخرین روز کار می‌کند و به حرف‌های تبلیغاتی نیز توجهی ندارد. بنده در چندین سفر استانی همراه هیئت دولت بودم و دیدم که در استان‌ها چه مصوباتی برای توسعه استان‌ها مطرح شد، ضمن آنکه رسانه‌ها هم کار دولت را منعکس می‌کنند.
وی در خصوص نوار 8 میلیونی رئیس‌جمهور که اخیراً از سوی برخی سایت‌ها مطرح شده است, گفت: این خبر قبلاً تکذیب شده بود و کسانی که این موضوع را مطرح می‌کنند، به دنبال ایجاد شبهه و توهم در جامعه هستند.
معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی اضافه کرد: کسانی که این فکر را می‌کنند، معلوم است که جمهوری اسلامی و مردم را خوب نشناختند و چنین اتفاقاتی رخ نداده و نخواهد داد.
میرتاج‌الدینی در مورد اینکه قوه قضائیه از کسری بودجه گلایه‌مند است، یادآور شد: همه دستگاه‌ها از کسری بودجه گلایه‌مند هستند.
وی در پاسخ به این سؤال که از شما 2 اظهارنظر متفاوت در خصوص انتخابات ریاست جمهوری مطرح شده بود، گفت: ‌من در این باره صحبت نمی‌کنم اما هر سوال دیگری داشته باشید، به آن پاسخ می‌دهم.