میرتاج‌الدینی: اعلام عزای عمومی برای علما برعهده رئیس‌جمهور نیست | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی معاون رئیس جمهور در اجرای قانون اساسی در حاشیه همایش «دفاع ملی؛ دفاع همه‌جانبه» که در محل دانشگاه دفاع ملی برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: ایران امروز به یک قدرت منطقه‌ای تبدیل شده و به سمتی پیش می‌رود که نقش خود‌ در شکل‌دهی به مدیریتی جهانی را ایفا کند.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران امروز با انواع تهدیدات منطقه‌ای و بین‌المللی مواجه است و استکبار جهانی همواره خودش را در مصاف با جمهوری اسلامی قرار داده و نگاه راهبردی آنها برای مقابله با انقلاب اسلامی و نظام اسلامی ایران است.
معاون رئیس جمهور در اجرای قانون اساسی تاکید کرد: تهدیدها یک مسئله ثابت و مستمر است بنابر‌این در مقابل تهدیدها باید آمادگی داشته باشیم. ما در این مدت 34 سال پس از پیروزی انقلاب نیز با آمادگی دفاعی توانسته‌ایم با تهدیدات دشمن مقابله کنیم و به این جایگاه ویژه و محکمی که داریم، برسیم.
میرتاج‌الدینی در ادامه تصریح کرد: آمادگی همه‌جانبه و تحلیل این شرایط و وضعیت نیروهای مسلح و ابعاد مختلف دفاعی در ابعاد مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی به شکل‌دهی دفاع همه‌جانبه منجر می‌شود.
وی در همین زمینه ادامه داد: بررسی شرایط موجود دفاعی کشور باید در محافل دانشگاهی و آکادمیک مورد ارزیابی و تحلیل قرار گیرد، زیرا این موضوع لازمه درک بهتر شرایط از وضعیت دفاعی کشور می‌شود.
‌معاون رئیس جمهور در اجرای قانون اساسی در ادامه سخنانش به راهبرد دفاعی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: ما ‌ براساس فرمایشات مقام معظم رهبری و ‌تاکیدات ایشان بر دفاع همه‌جانبه همواره باید آمادگی کامل دفاعی در همه سطوح داشته باشیم، زیرا این مسئله به پیشرفت و توسعه کشور منجر می‌شود؛ این همایش نیز در راستای دفاع همه‌جانبه در تمامی ابعاد و براساس منویات مقام معظم رهبری برگزار شده است.
وی در‌ ادامه اظهار داشت: دانشگاه دفاع ملی بهترین عرصه برای ارزیابی مباحث دفاعی در سطح آکادمیک است و همایشی که برای همین مسئله در این دانشگاه برگزار شده است، گام اساسی و شایسته برای رسیدن به تحقق مولفه‌های دفاع همه‌جانبه است.
‌معاون رئیس جمهور در اجرای قانون اساسی خاطرنشان کرد: وقتی که رویکرد دفاع همه‌جانبه در کشور مطرح می‌شود، موجب همگرایی همه بخش‌ها شده و این همگرایی می‌تواند در سطوح مختلف و از جمله قوای کشور شکل بگیرد، بنابراین ما نگاهمان باید این باشد که همه در کنار هم هستیم و تقسیم کار شده و هر کدام از نهادها وظیفه خودش را به خوبی در بخش‌های مورد نیاز دفاعی باید عمل و اقدام کنند و همه باید در این زمینه یک صف واحد باشند.
میرتاج‌الدینی ‌در پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید با توجه به نزدیک شدن زمان انتخابات اتهاماتی به دولت مبنی بر فعالیت‌های انتخاباتی وارد می‌کنند؛ ‌شما این اتهامات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ گفت: در همه انتخابات‌ها ‌دولت که برگزار‌ کننده انتخابات است و مجموعه‌های دیگر نظیر شورای نگهبان و مجموعه‌های مردمی ‌وجود دارند که در این انتخابات هم هستند و د‌ر آستانه هر انتخاباتی گروه‌‌های سیاسی ‌فعال می‌شوند که همواره در این انتخابات نیز مانند سایر انتخابات‌ها اتهاماتی به دولت وارد می‌شود و حتی دولت و برگزارکنندگان انتخابات را ‌متهم می‌کنند.
وی در همین زمینه ادامه داد: هر نوع فعالیت و خدمات‌رسانی دولت را به شائبه‌های انتخاباتی تحلیل می‌کنند؛ این نمی‌شود که دولت در ماه‌های پایانی کارهایش را تعطیل کند.
‌معاون رئیس جمهور در اجرای قانون اساسی در ادامه د‌ر پاسخ به سوال خبرنگاری که پرسید چرا دولت برای هوگو چاورز چنین اطلاعیه‌ای صادر و حتی عزای عمومی اعلام کرد؟ افزود: بالاخره رئیس جمهور فقید ونزوئلا یک فرد انقلابی و پیرو اندیشه‌های امام خمینی بود و لازم بود این کار انجام شود. با توجه به اینکه هوگو چاورز یک شخصیت سیاسی بود، اعلام عزای عمومی در کشور برعهده رئیس‌جمهور است و اعلام عزای عمومی برای علمای بزرگ کشور نظر آیت‌الله خوشوقت و آیت‌الله آقا مجتبی تهرانی برعهده مقام معظم رهبری است؛ در‌ صورتی که رئیس‌جمهور در زمان رحلت این بزرگواران جلسات هیئت دولت را تعطیل کرد و اعضای هیئت دولت در مراسم ختم این بزرگواران حضور یافتند.
میرتاج‌الدینی ‌گفت: موضوع دفاع همه جانبه در کشور همگرایی بین نهادها ایجاد کرده است.

میرتاج‌الدینی: اعلام عزای عمومی برای علما برعهده رئیس‌جمهور نیست