ناو موشک‌انداز «کنارک» به ناوگان نیروی دریایی الحاق شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

ناو موشک‌انداز «کنارک» به ناوگان نیروی دریایی الحاق شد

ناو موشک‌‌انداز جمهوری اسلامی ایران در مراسمی با حضور امیر دریادار حسین خانزادی، فرماندۀ نیروی دریایی ارتش، سرپرست فرمانداری و شماری از مسئولان محلی کنارک در منطقۀ سوم نبوت نداجا به ناوگان نیروی دریایی ارتش الحاق شد.

روز دوشنبه (16 مهر 1397) در مراسم الحاق ناو موشک‌‌انداز کنارک به منطقۀ سوم نبوت نداجا در بندر کنارک اظهار داشت: این اقدام در راستای تقویت توان رزم به منطقۀ سوم نبوت نداجا انجام شده است.

امیر دریادار حسین خانزادی افزود: «حضور این ناو موشک‌‌انداز در منطقۀ سوم دریایی برای مردم خونگرم سیستان بلوچستان، شهرستان‌های چابهار و کنارک و در کل سواحل مکران با ارزش است.» وی ادامه داد: «پیام الحاق ناو موشک‌‌انداز برای مردم سواحل مکران این است که پرچم علمداری توسعۀ سواحل مکران که با تدبیر رهبر معظم انقلاب به‌دست ارتش جمهوری اسلامی ایران سپرده شده همچنان با افتخار و اقتدار برافراشته است.» وی افزود: «الحاق ناو موشک‌‌انداز کنارک به این منظور است که نیروی دریایی ارتش تمام تلاش خود را برای شکل‌گرفتن و سرعت بخشیدن به فرآیند توسعه، آبادانی و امنیت در دریا و استقرار نیرو‌ی دریایی ارتش در سواحل مکران که از سال‌های قبل اجرایی شده بود به‌کار گرفته است.» وی بیان کرد: «امروز به اوج و شکوفایی خود رسیده‌ایم به طوری‌که تجهیزاتی که پیش از این امکان استفاده از آنها در این سواحل وجود نداشت اکنون یکی پس از دیگری در حال ملحق‌شدن به ناوگان نیروی دریایی و سواحل مکران هستند.» امیر دریادار خانزادی افزود: «استقرار کامل نیروی دریایی در سواحل مکران و ایجاد اقتدار در دریا به این معناست که در این سواحل به‌طور قطع با یک رشد جمعیتی از حضور نیروی انسانی، تجهیزات و فناوری پیشرفته مواجه می‌شویم که منطقه باید خودش را برای تأمین این نیازها آماده کند.» وی گفت: «دستاوردهای بشر تنها با وجود امنیت دست‌یافتنی است و نیروی دریایی ارتش به برکت انقلاب شکوهمند اسلامی در تمام تجهیزات خودکفا شده است.» فرماندۀ نیروی دریایی ارتش گفت: «اگر امنیت نباشد دستاوردهای بشری دست‌یافتنی نخواهد بود و معنایش این است که امنیت، بستر و فضای مناسبی را برای انجام مجموعه‌ای از فعالیت‌ها فراهم می‌کند تا مردم ایران بتوانند دستاوردهایی داشته باشند که چرخۀ انقلاب و مملکت و این نظام مقدس در راستای رسیدن به اهداف مهم، ارزشمند و آرمان‌های انقلاب اسلامی مسیر خود را طی کند.» وی تصریح کرد: «نیروی دریایی ارتش امروز با صلابت، با افتخار و با امنیت کامل در اجرای فرمان رهبر معظم انقلاب مراسم الحاق یکی از فناوری‌های پیچیدۀ عرصۀ دریا را در اجرای طرح جامع ساختار به ناوگان نیروی دریایی به منطقۀ سوم نبوت کنارک ملحق می‌کند.» امیر دریادار خانزادی افزود: «هم اینک از ظرفیت‌های قابل‌توجهی برای ایجاد بازدارندگی جهت منافع کشور در دریای آزاد و حفظ تمامیت ارضی تحت حاکمیت جمهوری اسلامی ایران استفاده می‌کنیم.» وی تصریح کرد: «این الحاق چند مجموعه پیام برای دوستان و دشمان ما دارد و آن این است که نیروی دریایی ارتش امروز توانسته با استفاده و بهره‌‌برداری از تجهیزات و تسلیحات از آب‌های ساحلی وارد آب‌های آزاد و اقیانوسی شود.» وی گفت: «با خودکفایی در ساخت و تعمیر تجهیزات، با وجود تحریم‌های ظالمانه‌ای که بر کشور و مردم ما اعمال کردند توانستیم روی پای خود بایستیم.» وی ادامه داد: «پیام دیگر این الحاق، آمادگی و حضور مقتدرانه در دریاست و با اقتدار و با صلابت اجازۀ هیچ‌گونه تعرض و دست‌اندازی به دشمنان را نخواهیم داد.» امیر دریادار خانزادی تأکید کرد: «آماده‌تر از گذشته برای انجام هرگونه همکاری در زمینۀ امنیت جمعی و آزادی کشتیرانی و بهره‌برداری از منافع دریا به نفع همۀ ملت‌ها هستیم و دست همکاری همۀ کشورهایی را که دوستانه آمادگی دارند تا منافع برابر و احترام به حقوق متقابل در دریا و امنیت جمعی را در منطقه فراهم کنند، به گرمی می‌فشاریم.» وی ادامه داد: «تنگۀ هرمز به‌عنوان امن‌ترین تنگۀ راهبردی جهان است و امروز به‌طور یقین و کامل امنیت این تنگه راهبردی توسط نیروی دریایی ارتش و سپاه برقرار است.» فرماندۀ نیروی دریایی ارتش افزود: «برادری و مودت و همکاری و همراهی دو نیروی دریایی ارتش و سپاه در برقراری امنیت در تنگۀ هرمز پیش‌تر از گذشته تقویت شده است.»

منبع خبر: ایرنا

ناو موشک‌انداز «کنارک» به ناوگان نیروی دریایی الحاق شد