نخستین همایش ملی علوم، فناوری‌ها و سامانه‌های شبیه ساز برگزار می‌شود | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

نخستین همایش ملی علوم، فناوری و سامانه‌های شبیه ساز به همت سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

سازمان صنايع دريایی وزارت دفاع با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد این همایش را در حوزه‌های دریایی، هوایی، هوافضا، خودرویی، پزشکی، تفریحی و ... با حضور مقامات کشوری و لشکری و صنعتگران، دانشگاهیان و متخخصان در هفدهم اردیبهشت ماه 97 در دانشگاه فرودسی برگزار می‌کند.

همایش ملی علوم، فناوری‌ها و سامانه‌های شبیه سازها در محورهای مدل سازی و مبانی نظری شبیه سازی، سامانه‌های حرکتی، گرافیک کامپیوتری، موتورهای بازی و روش‌های تولید تصویر، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و واقعیت آمیخته، سامانه‌های نمایش تصویر و تکنیک‌های تصویرسازی، سخت افزار در حلقه و شبیه سازی سخت افزاری، شبیه سازهای مبتنی بر عامل، شبیه سازهای نهفته، بلادرنگ و... برگزار می‌شود.

نخستین همایش ملی علوم، فناوری‌ها و سامانه‌های شبیه ساز برگزار می‌شود