نشست راهبردي دانشگاه عالي دفاع ملي و معاونت برنامه ريزي رئيس جمهور | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

نشست راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی و معاونت برنامه ریزی رئیس جمهور با موضوع بستر امن توسعه در پناه برنامه ریزی راهبردی و الگوی بومی روز دوشنبه چهارم آذرماه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ؛دکتر محمد باقر نوبخت در این نشست که استادان و دانشجویان دکترا حضور داشتند، گفت: دانشگاه عالی دفاع ملی، منظم و هدف محور است.
وی بر ضرورت تبیین الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت تاکید کرد و افزود: این دانشگاه با وجود ظرفیت های کارآمد و خوب می تواند به دولت در طراحی فرآیندهای گوناگون این الگو کمک کند.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی نیز در این مراسم علاوه تشریح اهداف و فعالیت های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه گفت: با توجه به ظرفیت های این دانشگاه در تولید علم و پژوهش در موضوعات راهبردی می توانیم دولت را در این بخش یاری دهیم.
دکتر حسن بیگی افزود: شش رویکرد مدیریت راهبردی شامل کاهش هزینه های استراتژیک در کشور، توازن سازی امتیازات راهبردی، مدیریت چالش های راهبردی ،‌ کاهش دغدغه های استراتژیک مدیران در سازمان های ملی، ارائه راه حل های برون رفت از بحران های استراتژیک و ابرپروژه مدیریت تحولات ناشی از توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور از جمله رویکردهایی است که می توان در قالب کلینیک مدیریت راهبردی به دولت کمک کرد.

نشست راهبردي دانشگاه عالي دفاع ملي و معاونت برنامه ريزي رئيس جمهور