نمایندگی ایران در سازمان ملل: یاوه گویی های نماینده آمریکا، حمایت از آتش افروزی در ایران است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد، اظهارات نماینده آمریکا در این سازمان را حمایت از خشونت طلبی و آتش افروزی در ایران و سرپوشی برای شکست سیاست های آمریکا و متحدان منطقه ای آن دانست.

در بیانیه نمایندگی جمهوری اسلامی ایران آمده است: جمهوری اسلامی ایران سخنان مداخله جویانه نماینده آمریکا و سایر مقامات آمریکایی در حمایت از خشونت و اغتشاش را به شدت محکوم می کند.

این بیانیه می افزاید: این سخنان برای سرپوش گذاشتن بر سیاست های شکست خورده آمریکا و متحدانش در منطقه بیان شده تا از این طریق از مردم شجاع و شریف ایران انتقام بگیرد.

بیانیه نمایندگی جمهوری اسلامی ایران ادامه می دهد: مداخلات آمریکا در ایران از کودتای 28 مرداد تا کنون کارنامه ای خونین و ننگین بوده است. تهدیدات و یاوه گویی های نماینده آمریکا در سازمان ملل حمایت از خشونت طلبی و آتش افروزی در ایران محسوب می شود.

در این بیانیه اضافه شده است: امنیت و ثبات ایران در چهاردهه گذشته متکی به مردم خود بوده است و مردم ایران برخلاف جوسازی های اخیر از این حقوق و دستاوردها حفاظت می کنند و اجازه نخواهند داد خشونت و ویرانگری، این حقوق ذاتی و دستاوردهای تاریخی را تخریب کنند.

نمایندگی ایران در سازمان ملل «اشک تمساح رژیم ترامپ را تهوع آور» دانسته و تاکید کرده است: حافظه تاریخی ملت ایران هنوز خاطره جنایات و ذلت تحمیلی توسط رژیم دیکتاتوری تحت حمایت آمریکا را فراموش نکرده است.

نیکی هیلی روز (نماینده آمریکا در سازمان ملل) سه شنبه (13/10/96) در نشست خبری خود در مقر سازمان ملل متحد از اعتراضات روزهای اخیر در برخی شهرهای ایران حمایت کرد. وی همچنین خواستار تشکیل نشست شورای امنیت و کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد در این باره شد اما توضیحی نداد که قرار است در این نشست ها چه تصمیمی گرفته شود و ارتباط اعتراضات داخلی ایران به شورای امنیت چیست.