نهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت برگزار شد | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت در تاریخ دوم و سوم تیرماه92، همزمان با نیمه شعبان در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.
برنامه های روز اول شامل سخنرانی دبیر همایش ، سخنرانی دکتر علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی، سخنرانی آیت‌الله حسینی بوشهری مدیر حوزه‌های علمیه کشور، سخنرانی دکتر حسینی وزیر ارشاد، سخنرانی دکتر احمدی‌مقدم فرمانده نیروی انتظامی و دکتر اعرافی رییس جامعه‌المصطفی العالمیه بود.
در صبح روز اول این همایش از مهدی یاوران تجلیل شد، همچنین از خانواده "شهید یوسف داغر" از شهدای لبنان نیز تجلیل شد. در نوبیت عصر روز اول کمیسیون های تخصصی به بررسی مقالات پرداختند.
این همایش در نوبت صبح روز دوم نیز با ادامه بحث و بررسی در کمیسیون‌ها کار خود را ادامه داد و در نوبت عصر با سخنرانی آیت‌الله محسن اراکی رئیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی نائب رئیس مجلس شورای اسلامی به کار خود پایان داد.
در مراسم اختتامیه این همایش حجت‌الاسلام‌والمسلمین پورسیدآقایی دبیر نهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با قرائت بیانیه پایانی که 5 پیشنهاد برای جامعه زمینه‌ساز ظهور داشت موضوع دهمین همایش دکترین مهدویت که در سال آینده برگزار خواهد شد «اخلاق زمینه‌ساز، راهبردها و راهکارها» اعلام کرد.
دراین همایش، 4 کمیسیون وجود داشت، مقالات تخصصی در دو کمیسیون توسط موسسه آینده روشن، یک کمیسیون توسط دانشگاه عالی دفاع ملی و یک کمیسیون نیز از طرف گروه علوم تربیتی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و دانشگاه علوم انتظامی بررسی شد.

نهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت برگزار شد