نیرویِ انسانی عنصرِ اصلی تولید قدرتِ بازدارنگی است | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه و پژوهشگاه عالی دفاع ملی و تحقیقات راهبردی

نیرویِ انسانی عنصرِ اصلی تولید قدرتِ بازدارنگی است

امیر سرتیپ «حاتمی»، وزیر دفاع و پشتیبانیِ نیروهای مسلح در نخستین نشستِ استانی مشترک نیروهای مسلح و اداراتِ کل وزارت راه و شهرسازی در اجرایِ تفاهم نامۀ ساخت و تأمینِ 100 هزار واحد مسکونی که در سالنِ شهدای ساصد وزارت دفاع برگزار شد، با تسلیت ایام سوگواریِ سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و با قدردانی از تمامیِ کسانی که در وزارتخانه‌هایِ دفاع و راه و شهرسازی و مجموعۀ نیروهای مسلح برایِ موضوعِ مسکن در حال تلاش هستند اظهار داشت: «موضوعِ مسکن را از هر منظر که به آن نگاه کنیم بسیار موضوعِ مهم و قابل توجهی است.»

امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به جلسۀ اخیری که هیئت دولت در محضرِ مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی حضور داشتند خاطرنشان کرد: «مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) اولین موضوعِ مهم در حوزۀ ملی را اقتصاد عنوان کردند که موضوعِ مسکن به عنوان پیشرانِ بخش اقتصاد از مهمترین موضوعاتِ مورد توجهِ ایشان بود.»

وزیر دفاع با بیان اینکه نیرویِ انسانی عنصرِ اصلی تولید قدرتِ بازدارنگی است، گفت: «از منظرِ نگاه دستگاهی اهمیت موضوعِ مسکن برایِ وزارتخانه‌هایِ دفاع و راه و شهرسازی قابل چشم‌پوشی نیست و ما رسالت خود می‌دانیم برای نیرویی که در راهِ استقلال، عزت و افتخارِ جمهوری اسلامی ایران جانِ خود را در طبقِ اخلاص گذاشته است، این اطمینان را بدهیم که دغدغۀ معیشت و به ویژه مسکن را برایِ وی مرتفع نمائیم.»

وزیر دفاع با بیان اینکه از منظرِ ملی رونق تولیدِ مسکن می‌تواند راهگشایِ بسیاری از صنایع در این حوزه باشد، گفت: «امروز بحثِ تولید مسکن یکی از مهمترین دغدغه‌هایِ دولت است و ما نیز در این فضا باید با برنامه‌ریزیِ درست گامی اساسی در کاهشِ این دغدغۀ ملی برداریم تا بتوانیم به موضوعِ تأمینِ مسکن به‌عنوان یک حرکتِ ملیِ تمام برد اقتصادی، ملی، دستگاهی، فردی و ... جامعه عمل بپوشانیم.»

امیر سرتیپ حاتمی با بیان اینکه تک تک آحادِ جامعه از جمله کارکنانِ نیروهای مسلح از یک طرف و همۀ مسئولین از جمله مسئولینِ نیروهای مسلح و وزارتِ راه از سوی دیگر در موضوعِ تأمینِ مسکن نقش دارند، گفت: «هر دو وزارتخانه با همبستگی و انسجام بینِ خود و سایر نیروهایِ مسلح باید اهتمامِ جدیِ همگانی در انجامِ این کارِ مهم داشته باشند.»

منبع خبر: پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

نیرویِ انسانی عنصرِ اصلی تولید قدرتِ بازدارنگی است