نیروی دریایی در جنگ تحمیلی سیادت خود را به اثبات رساند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

نیروی دریایی در جنگ تحمیلی سیادت خود را به اثبات رساند

در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش اظهار داشت: باید نسبت به اشاعه و ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی در سطح جامعه تلاش کرد زیرا ما به این فرهنگ برای خدمت به کشور نیازمندیم.

وی با اشاره به اهمیت روز نیروی دریایی و عملیات غرورآفرین مروارید گفت: نیروی دریایی در شصت و هفتمین روز جنگ توانست نیروی دریایی دشمن را به‌طور کامل منهدم کند و سیادت دریایی خود را به اثبات رساند.

حجت الاسلام آل هاشم در ادامه به رزم تکاوران نیروی دریایی در دفاع از خرمشهر اشاره کرد و افزود: نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس خدمات شایانی از جمله تامین پدافند جزایر و پایانه‌های نفتی کشور، مقابله با تکمیل محاصره آبادان، شرکت گسترده در عملیات بیت‌المقدس، سازماندهی بیش از 300 فروند قایق هجومی را در جریان عملیات والفجر 8 در کارنامه خود دارد.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تصریح کرد:‌ نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس در اسکورت کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها کار بزرگی را انجام داد و شریان‌های اقتصادی را تامین کرد.