نیروی دریایی در جنگ تحمیلی سیادت خود را به اثبات رساند | پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه عالی دفاع ملی

در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش اظهار داشت: باید نسبت به اشاعه و ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی در سطح جامعه تلاش کرد زیرا ما به این فرهنگ برای خدمت به کشور نیازمندیم.

وی با اشاره به اهمیت روز نیروی دریایی و عملیات غرورآفرین مروارید گفت: نیروی دریایی در شصت و هفتمین روز جنگ توانست نیروی دریایی دشمن را به‌طور کامل منهدم کند و سیادت دریایی خود را به اثبات رساند.

حجت الاسلام آل هاشم در ادامه به رزم تکاوران نیروی دریایی در دفاع از خرمشهر اشاره کرد و افزود: نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس خدمات شایانی از جمله تامین پدافند جزایر و پایانه‌های نفتی کشور، مقابله با تکمیل محاصره آبادان، شرکت گسترده در عملیات بیت‌المقدس، سازماندهی بیش از 300 فروند قایق هجومی را در جریان عملیات والفجر 8 در کارنامه خود دارد.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تصریح کرد:‌ نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس در اسکورت کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها کار بزرگی را انجام داد و شریان‌های اقتصادی را تامین کرد.

نیروی دریایی در جنگ تحمیلی سیادت خود را به اثبات رساند